BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBDDK'dan bankalara kredi çağrısı----

BDDK'dan bankalara kredi çağrısı

BDDK'dan bankalara kredi çağrısı
06 Ağustos 2016 - 08:10 www.finansgundem.com

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, bankalara önemli çağrılarda bulundu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, dün ilk 10 büyük bankanın üst düzey yöneticileri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Habertürk'ten Sefer Yüksel'in haberine göre, yaklaşık 2.5 saat süren toplantıda, BDDK Başkanı’nın öncelikle FETÖ/PDY terör örgütünün hain darbe girişimi sonrasındaki süreçte bankacılık sektörünün iyi bir sınav verdiğini söylediği ve banka yöneticilerini kutladığı öğrenildi. Toplantıda, kredilerin geri çağrılması, yeni kredi verme, şube kapatma, işten çıkarmalar, mevduat kapma yarışı ve fırsatçılıkgibi konularda sektörün önümüzdeki dönemde nasıl hareket edeceğinin konuşulduğu ifade edildi.

Akben’in, Türkiye’nin önemli bir dönemden geçtiğini vurguladığı ve “Bu dönemde kredileri erken geri çağırmayın. Yapılandırma isteyen müşterilerinizin kredilerini yapılandırın. Şube kapatmayın” uyarılarında bulunduğu öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)