BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBayramı sıfır borçla karşılayın----

Bayramı sıfır borçla karşılayın

Bayramı sıfır borçla karşılayın
12 Haziran 2018 - 17:31 www.finansgundem.com

Ramazan ayında bireysel kredi ve KOBİ kredi borcu bulunanlara yönelik yeni bir kampanya başlatan İstanbul Varlık, 230 bin kişiye özel indirim ve cazip fırsatlar ile borçlarını sıfırlama imkanı sunuyor

Tahsili Gecikmiş Alacak (TGA) piyasasında 15 yıllık tecrübeye sahip olan İSTANBUL Varlık’ın tahsilat yönetimini grup şirketi olan PLATO Finansal yönetmektedir. İstanbul Varlık’a bağlı Plato Finansal bireysel kredi borcu bulunan tüketicilere ve KOBİ’lere destek olmak amacıyla bir 'Ramazan Kampanyası' başlattı.

Şirket, 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek kampanya ile 230 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor. 13 farklı bankanın İstanbul Varlık’a devrolmuş KOBİ ve bireysel kredi borçlarını kapsayan kampanya ile ödeme güçlüğü çeken borçlulara, 6 aydan 48 aya kadar borçlarını taksitlendirme ve borcunu sıfırlama imkanı sağlanıyor.

Kampanyayı 16 Mayıs 2018 tarihinde başlattıklarını belirten Plato Finansal Genel Müdürü Tuncer Kılıç, “Bu kampanya kapsamında borçlulara, birikmiş faizlerinin büyük kısmı silinerek 6 aydan 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. Plato Finansal olarak ödeme güçlüğü çeken borçlulara uygun ödeme koşulları sağlayarak onları yeniden kayıtlı ekonomiye kazandırmak istiyoruz. Her borçluya özel, geliri ile doğru orantılı, onları zorlamayacak çözümler sunarak Şeker Bayramı’na borçlarından kurtularak girmelerini hedefliyoruz. Ramazan ayında bizi arayanlar özel indirimlerden yararlanarak borçlarını rahatlıkla kapatabilir” dedi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen borçluların 29 Haziran 2018 tarihine kadar Plato Finansal Çağrı Merkezi’ni (0 212- 386 80 66) aramaları gerekiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)