BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBayram tatili kaç gün olacak?----

Bayram tatili kaç gün olacak?

Bayram tatili kaç gün olacak?
15 Eylül 2015 - 11:47 www.finansgundem.com

Bayram tatili kaç gün 9 gün mü oldu soruları bugün cevaplanması bekleniyor

Bayram tatili kaç gün oldu net cevap için geri sayım başladı. Bayram tatili 9 gün oldu diyen Turizm Bakanı Yalçın Topçu bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası müjdeli bayram tatili haberlerini vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta açıklama yapan Bakan Topçu, bayram tatilinin 9 gün olduğunu açıklamıştı. Kurban bayramı tatili 18 Eylül cuma günü başlayacak 28 Eylül pazartesi günü sona erecek. Bayram tatili pazartesi, salı ve arifeye gelen Çarşamba gününü de kapsayacak şekilde uzatılacak. Peki okullar ne zaman açıklacak? Okullar ise Kurban bayramı sonrası 28 Eylül pazartesi günü açılacak.

BAKAN TOPÇU AÇIKLADI!

15 Eylül'de yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısında toplantısında resmi bayram tatili uzatılacak. Müjdeli haberi Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Vahdet gazetesine verdiği röportajda açıkladı.

TATİL 9 GÜNE ÇIKACAK

Yalçın Topçu, "Önümüzdeki Bakanlar Kurulu'nda resmi bayramın pazartesi, salı ve arifeye gelen Çarşamba gününü de kapsayacak şekilde uzatılacak" dedi.

Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak. Şöyleki önceki hafta sonu tatilide hesaba katıldığıda bayram sürecinde 9 gün tatil olacak.

Resmi karar çıkana kadar ise Kurban Bayramı tatili günleri şöyle:

23 Eylül'de yarım gün çalışacak olan resmi kuruluşlar, Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 24 Eylül Perşembe, ikinci günü 25 Eylül Cuma, üçüncü günü 26 Eylül Cumartesi ve son günü 27 Eylül Pazar günü tatil olacak. Resmi tatilin sona ermesiyle birlikte 28 Eylül Pazartesi günü tekrar iş başı yapılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)