BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBayram bile kurtaramadı!----

Bayram bile kurtaramadı!

Bayram bile kurtaramadı!
09 Ekim 2014 - 08:57 www.finansgundem.com

Cem Yılmaz'ın filmi ‘Pek Yakında’ gişede daha önceki filmlerinin bile gerisinde kaldı

‘Pek Yakında’ gişede pek tutmadı. Film ilk üç günde 398 bin 864 izleyici ile rakiplerine yaklaşmak bir yana, diğer Cem Yılmaz filmlerinin bile gerisinde kaldı. Türkiye’de sinema seyircisi sayısı 40 milyonu aşarken, Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminin hafta sonu izlenme rakamı, bayram avantajına rağmen 398 bin 864’te kaldı. Yılmaz, galada “7 milyon gişe ulaşılmaz bir rakam değil” demişti. Geçen hafta Perşembe günü gösterime giren Cem Yılmaz’ın son filmi ‘Pek Yakında’ beklenen ilgiyi göremedi. Gösterime girdiği ilk gün 62 bin 254 kişi tarafından izlenen ‘Pek Yakında’nın hafta sonu izlenme rakamı bayram avantajına rağmen 398 bin 864’te, dört günlük toplam izleyici sayısı ise 461 bin’de kaldı. Filmin hafta sonu açılış gişesi hem ‘Recep İvedik’ serisinin hem de Yılmaz’ın kendi filmlerinin bir hayli gerisinde.
Cem Yılmaz, galada Şahan Gökbakar ile karşılaştırılmasına sinirlenmiş, “7 milyon seyirciye ulaşır mısınız?” sorusuna “Bu ulaşılmaz bir rakam değil” demişti.
Şahan Gökbakar ile Yılmaz’ın gişe atışması kızıştı. Gökbakar ‘Elitlere, entellere veya kendisini bu ikisinden sananlara zeki gözükebilmeyi değil, sizleri güldürmeyi seçtim. Şimdilik mevcutlarla idare edin. Yakında sizi kahkahaya doyuracağım” sözlerine...
Yılmaz ‘Senin için harcanan zamana yazık. Sen en güzel duyguların katilisin’ diye yanıt vermişti. Gökbakar’ın son iması ‘Benim adım Çalıkuşu’ şarkısını paylaşmak oldu.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali09 Ekim 2014 10:27

    Cansu Dere'ye Ahu Yağtu'yla ihanet etmesi üstelik gidip onunla evlenmesi hayranları nezdinde puan kaybetmesine sebep oldu.Son zamanlarda mütevazilikten uzak bir portre çiziyor.Bu da kimsenın hoşuna gitmiyor.

  • XYZ 09 Ekim 2014 09:34

    ŞU ADAMI HİÇ SEVEMEDİM GİTTİ....