BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBayraktar'dan rekor fiyata mezar!----

Bayraktar'dan rekor fiyata mezar!

Bayraktar'dan rekor fiyata mezar!
16 Ağustos 2013 - 11:03 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Karacaahmet Mezarlığı'nda 108 bin TL'ye mezar yeri satın aldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın İstanbul Karacaahmet Mezarlığı'nda 108 bin TL'ye mezar satın aldığı açıklandı. Bayraktar'ın, söz konusu mezar yerini boş alan olarak satın aldığı, tarihi mezarlara zarar vermesinin söz konusu olmadığı bildirildi.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan Bayraktar'ın İstanbul Karacaahmet Mezarlığı'nda satın aldığı mezar yeriyle ilgili bugün bir gazetede çıkan, internet medyasınca da yayınlanan haberler üzerine açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.
Bakan Bayraktar'ın, Karacaahmet Mezarlığı'nda 28 Haziran 2012'de babasının mezarının bulunduğu yerden 108 bin lira karşılığında 7.92 metrekarelik yer satın aldığı ifade edilen açıklamada, haberde iddia edildiği gibi Bayraktar'ın tarihi mezarlara zarar vermesinin söz konusu olmadığı, mevcut yerin boş alan olarak satın alındığı kaydedildi.
Mezar yapımı sırasında insan kemikleri çıktığı ve başka yere taşındığına dair iddiaların da gerçek dışı olduğuna işaret edilen açıklamada, "Mezar çalışması tamamen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nün gözetiminde yapılmıştır. Mezarlıkta yapılan sadece istinat duvarının yıkılarak yenilenmesi işlemi olup, bu da Mezarlıklar Müdürlüğü'nün kendi tasarrufundaki bir konudur" ifadesine yer verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)