BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaşörtülü Türk kızı sosyal medyayı salladı----

Başörtülü Türk kızı sosyal medyayı salladı

Başörtülü Türk kızı sosyal medyayı salladı
26 Aralık 2015 - 09:25 www.finansgundem.com

Hollanda’da Türk kökenli 17 yaşındaki başörtülü genç kızın, konserde seyircilerin elleri üzerindeki fotoğrafı, sosyal medyada günün konusu oldu.

Türk kökenli 17 yaşındaki başörtülü bir genç kızın, Leiden'deki hardcore punk konseri sırasında çekilen fotoğrafı Hollanda'da "viral" oldu.

Seyircilerin arasına atlayan başörtülü genç kızın eller üzerindeki görüntüsü, sosyal medya üzerinde en fazla paylaşılan ve üzerinde en çok konuşulan fotoğraflarından biri haline geldi.

Hollandalı hardcore punk grubu John Coffey'in Leiden kentindeki konseri sırasında fotoğrafçı Jan Rijk tarafından çekilen ve grubun sosyal medya hesaplarından da paylaşılan fotoğraf, kısa sürede Facebook ve Twitter'da yoğun şekilde paylaşıldı.

Fotoğrafçı Jan Rijk, "Kökeni ne olursa olsun, müzik insanları birbirine yakınlaştırıyor" diyor.

17 yaşındaki genç kız, John Coffey grubu üyelerinin paylaşımı üzerine fotoğrafı görmüş ve Hollanda basınında yer alan haberlere göre, fotoğrafı çeken Jan Rijk'ı kendisi aramış, fotoğrafının geniş kesimlerce beğenilip paylaşılmasından memnun olduğunu belirtmiş.

Ancak genç kız ailesinin tepkisinden de çekindiğini anlatmış:

"Babam belki bu konuya sadece güler geçer, ama korkarım annem bir daha konserlere gitmeme izin vermez. Müslüman toplumda hardcore punk müziğe biraz da olsa tuhaf bakarlar..."

Jan Rijk'ın daha önce de bir konser sırasında seyircilerden birinin fırlattığı bir şişesini havada yakalayarak içen bir grup üyesinin fotoğrafı yaygın biçimde paylaşılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)