BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşkentte şüpheli araç alarmı----

Başkentte şüpheli araç alarmı

Başkentte şüpheli araç alarmı
16 Mart 2016 - 05:47 www.finansgundem.com

AŞTİ yakınlarında terk edilmiş halde bulunan araçta bomba araması yapıldı

Ankara'da, terör olaylarında kullanılacağı ihbar edilen bir otomobil, güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Ekiplerin park halinde bulduğu ve incelemelerde herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmayan otomobili gözetleyen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde 34 J 5225 plakalı otomobilin terör olaylarında kullanılmak üzere başkente giriş yapacağı yönündeki bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Mamak girişinde önlem aldı. Ekipler, ilerleyen saatlerde şüpheli aracın AŞTİ bölgesinde görüldüğü bilgisini edindi. Bunun üzerine aramayı bu bölgede yoğunlaştıran ekipler otomobili, Emek Mahallesi Kırım Caddesi'nde park halinde buldu.

Aracın olduğu caddeyi iki yönden yaya trafiğine kapatan ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, araçta arama yaptı. Arama ve kontrollerde araçta herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadı.

Ekiplerin bölgede arama yaptığı sırada hareketlerinden şüphelenilen 2 kişi gözaltına alındı. Baba oğul oldukları iddia edilen kişilerden birinin üzerinden aynı fotoğraf bulunan farkı isimler adına düzenlenmiş iki nüfus cüzdanı çıktı. İncelemenin ardından söz konusu 2 kişi, uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları şüphesiyle narkotik ekiplerine teslim edildi.

Aracın, incelemenin ardından çekiciyle İl Emniyet Müdürlüğünün otoparkına götürüldüğü ve detaylı aranacağı bilgisi verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)