BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşkentin göbeğine kendilerini yapıştırdılar----

Başkentin göbeğine kendilerini yapıştırdılar

Başkentin göbeğine kendilerini yapıştırdılar
09 Aralık 2019 - 14:54 www.finansgundem.com

Çevre ve doğal yaşamı korumayı amaçlayan aktivistler İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk veren bir eylem gerçekleştirdi.

Extinction Rebellion isimli kuruluşa bağlı aktivistler ellerini sarı renkli tuğlalara yapıştırarak oturma eylemi gerçekleştirdi.

Doğayı korumak için birçok protesto gösterisi gerçekleştiren Extinction Rebellion (Yokoluş İsyanı) aktivistleri bu sabah Londra’yı birbirine kattı. İngiltere’nin başkenti Londra’daki Cranbourn Caddesi’nin ortasına geçen özel kostümlü 6 eylemci kendilerini dev tuğlalara “yapıştırdı”.

Özel bir yapıştırıcı madde kullanarak kendilerini yere yapıştıran ve oturma eylemi yapan göstericiler seçimlerin ardından İngiltere’de göreve başlayacak yeni hükümete çağrıda bulundu. Göstericiler “Hükümet ölümcül seviyelere gelen hava kirliliğine karşı mücadele etmeli” açıklamasını yaptı.

Hava kirliliğinden her gün ölen 25 Londralıya gönderme yapan grup, “Hava kirliliği her gün 25 Londralıyı öldürüyor” sloganı yazan pankart taşıdı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis göstericilere müdahale etti. Özel bir solüsyon kullanan İngiliz polisi bu sayede göstericilerin ellerindeki yapışkan maddenin çözülmesini sağladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)