BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBaşkandan G.Saraylılara Avrupa müjdesi----

Başkandan G.Saraylılara Avrupa müjdesi

Başkandan G.Saraylılara Avrupa müjdesi
12 Nisan 2015 - 22:20 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ın Avrupa kupalarına katılmama riskinin ortadan kalktığını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında açıklamalarda bulundu.

"Bir kere söz verdim aday olmayacağım diye. Duygun olarak söz verdim. Sözümü tutmazsam Duygun olamam. Galatasaraylılar ve kamuoyun nezdinde Duygun kalamam. Bu benim sözümdü ve tuttum."

"GALATASARAY BAŞIBOŞ HALDEYDİ"
"Göreve geldiğimizde Galatasaray başı boş haldeydi. tüzükler çiğneniyordu. İki kez olağanüstü seçime gidildi. Bu durumlara mani olmak için göreve gelerek süremizi tayin ettik 210 gün olarak. Bizim Galatasaray uçağının pilotu da Alpler'in üzerinden paraşütle aşağı atladı. Biz de uçağın üzerindeki Galatasaraylılar da uçağı Yeşilköy'e indirdik."

"ÜNAL AYSAL KULÜBÜ BIRAKIP GİTTİ"
"Ben Ünal Aysal'ın kulübü bırakıp gittiğini düşünüyorum. Galatasaray için sorumluluğa herkes girer. Ben yalnız değilim herkes girdi. Bu Galatasaraylı olmanın bir sonucu. Sorumluluktan kaçamazsınız. 23 Mayıs'ta inen uçakta ekip değişecek. Kalkışa geçerken zorlanacağını tahmin etmiyorum. Kulübün durumunu bir açıkladık. Şeffaf olmamız gerektiği görüşündeyim. Herkese de açıkladık. Herkes Galatasaray'ı tartışıyor ama bakın diğer kulüplere. Herkesin durumu aynı. Türkiye'de başarılı olmanız şart. Başarıyı kaçırdığınız an maddi açıdan kötüye gidiyorsunuz."

GALATASARAY AVRUPA'YA GİDEBİLECEK Mİ?
"Galatasaray obez bir çocuk gibiydi. Kadroları şişmişti. Ben 125 kişi çıkardım ama bu kadronun 200 kişiye inmesi lazım. Galatasaray'ı 200 kişi yönetmeli. Bu isimleri gönderirken riskler de aldık eleştirildik de. UEFA kriterlerine uyma sıkıntımız var deniliyordu ama biz bunu sağladık. 2016 tehlikesi vardı ama artık yok. 2016'ya katılım için en büüyk kriter kulübün oyunculara borçsuz olması var. Biz bunu yerine getirdik"

"ALBAYRAK SNEIJDER'LE TAVLA OYNUYOR"
Oyuncular da bize çok yardımcı oldu. Bir şekilde hallettik. Kulüpte futbolun başında olan iki arkadaşım var. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak. Bunların sonsuz saygıları var. Hepsiyle yakın arkadaş. Abdurrahim Albayrak Sneijder'le tavla oynuyor. Sneijder Türk oldu neredeyse. 3'lü çektiriyor. İtalyanlar Sneijder'in tüm kimyasını bozmuş."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)