BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşkan sivrisineklerin semte girişini yasakladı----

Başkan sivrisineklerin semte girişini yasakladı

Başkan sivrisineklerin semte girişini yasakladı
25 Temmuz 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

Fransa'nın Briollay Belediye Başkanı Marchand, semtin sivrisinek istilasına uğraması sonucu önlem alınacağını açıkladı

Fransa'nın batısında Maine-et-Loire bölgesindeki Briollay Belediye Başkanı Andre Marchand'ın semtin sivrisinek istilasına uğraması üzerine kendisine devamlı şikayette bulunan semt sakinlerine çaresizliğini anlatmak için ay başında "sivrisineklerin semte girişini yasaklayan" bir karar aldığı öğrenildi.

Marchand, basına yaptığı açıklamada, 3 bin kişinin yaşadığı  Briollay'ın hazirandaki sellerden sonra sivrisinek istilasına uğradığını ve semt  sakinlerinin de bundan şikayetçi olduğunu söyledi.

Semt sakinlerinin, sivrisinekler konusuna çözüm bulması için kendisine  baskı yaptığını söyleyen Marchand, kendisinin de bu ay başında "sivrisineklerin  semte girişini yasaklayan" bir karar almak zorunda kaldığını belirtti.

Marchand,  "Bu (karar) insanlara bu konuda hiçbir şey yapamayacağımı anlatmanın mizahi yoludur." dedi. Semtin çeşitli yerlerinde sivrisinekler için  tuzaklar yerleştirdiğini  ancak buna rağmen halkın hala şikayetçi olduğunu dile getiren Marchand, elinden  daha fazla birşey gelmediğini kaydetti.

Marchand, kararı aldıktan sonra tesadüfen sivrisineklerin azaldığını ancak herhangi bir sel durumunda yeniden semtin sivrisinek istilasına uğrayabileceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)