BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakanlık: Ses kayıtları montaj----

Başbakanlık: Ses kayıtları montaj

Başbakanlık: Ses kayıtları montaj
25 Şubat 2014 - 07:56 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili Başbakanlık'tan açıklama geldi

İnternete yüklenen bir ses kaydı Ankara'yı karıştırdı. Youtube'ye yüklenen ve kısa sürede sosyal medyada günün en çok tartışılan konusu haline gelen yeni kayıtlarda Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen konuşmalar yer alıyor.

Ankara kulisleri bir kez daha hareketlendi. Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında 17 Aralık'ta geçtiği iddia edilen ses kaydı akşam saatlerinde Youtube yüklendi. Ses kayıtları bu kez Haramiler hesabı üzerinden değil farklı bir hesap üzerinden yayınlandı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Ses kaydının yayınlanmasının ardından sosyal medyada karıştı. Kısa sürede günün en çok konuşulan konusu haline gelen ses kayıtlarının, montaj olduğu iddia edilirken muhalif bazı gazeteciler de kayıtların kurgu olabileceği ihtimalini seslendirdi.

BAŞBAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Ses kayıtlarıyla ilgili olarak bugüne kadar açıklama yapmayan Başbakanlık ise ilk kez sessizliğini bozdu ve ses kayıtlarının yayınlanmasından yaklaşık 3 saat sonra açıklama yaptı. Açıklamada, ses kayıtlarının montaj olduğu iddiası bir kez daha tekrarlandı. İşte Başbakanlık'tan yapılan o açıklama;

"Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında bir telefon görüşmesi olduğu iddiası eşliğinde, bu akşam internet aracılığıyla servis edilmiş olan ses kayıtları, ahlaksızca bir montaj ürünü olup tümüyle gerçek dışıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı hedef alan bu kirli tezgâhı kuranlardan hukuk içinde hesap sorulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adınız Soyadınız15 Mart 2014 20:52

    Yorumunuz

  • HIYANET25 Şubat 2014 18:12

    Yalan hıyanettir, doğruluk emanettir.

  • yorum25 Şubat 2014 12:12

    Nice zengin vardır ki, yoksuldan da yoksuldur; nice büyük kişi vardır ki, her aşağılık kişiden de aşağıdır, nice yoksul vardır ki, bütün zenginlerden daha zengindir. Bu kadar para ile şan, ün sahibi olduğunu mu sanıyorsun. Halkın rızkını evlerinide saklayarak, ifşa oluncada onları başka yerlere taşıyarak ne yaptığınızı anlamak mümkün değil. Yukarıda ALLAH var. Bunu göremiyormusunuz...

  • öfke25 Şubat 2014 12:05

    Öfke kötü bir arkadaştır. Kusur ve çirkinlikleri açığa çıkarır, insanı kötülüğe yakınlaştırıp iyilikten uzaklaştırır. Halkına karşı bu öfke niye. Bir tarafı yalanlarla kandırıken , diğer tarafı yalanların hedefi haline getirmek niye. Öfkelenmek seni yer bitirir. Hata üstüne hata yapmana ve Allah'tan uzaklaşmana neden oluyor. Artık sana kimsenin güveni kalmadı ..

  • güzellik25 Şubat 2014 12:01

    Sizler ,mallarınızla halkı kuşatamazsınız ve onların gönüllerini hoş edemezsiniz. öyleyse artık utanınız ve güzel davranışlarda bulununuz. Halkınızı küçük görmeyiniz. Zira onları da Allah yarattı. UTANIN artık Lütfen Allah için Utanın...

  • kibir25 Şubat 2014 11:57

    Üstünlük taslamak ayıpların en kötüsüdür.

  • yalancı25 Şubat 2014 11:55

    Yalan hıyanettir, doğruluk emanettir.

  • taraf25 Şubat 2014 11:54

    Taraf tutmayın, bazı insanları kayırmayın. Bu tür davranışlar sizi zulme ve despotluğa çeker.

  • yalan25 Şubat 2014 11:53

    Mükemmel insan eksiklerini ve kusurlarını bilendir. En kötüsü ise insanların doyumsuz isteklerin ve hırsın peşine düşmesidir.