BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan İstanbul'u vuran sel felaketi için açıklama----

Başbakan'dan İstanbul'u vuran sel felaketi için açıklama

Başbakan'dan İstanbul'u vuran sel felaketi için açıklama
18 Temmuz 2017 - 13:58 www.finansgundem.com

Başbakan ve AK Parti Grubu Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul'daki şiddetli yağış konusunda, "Afet düzeyinde bir iş" dedi.

Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısının ardından, İstanbul'daki şiddetli yağışla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İstanbul'daki yağışın büyük, beklenmeyen çok aşırı bir yağış olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları ifade etti:
"Normal mevsim düzeylerinin, ortalamalarının çok çok üzerinde bir yağış. Ama belediye ve valilik iyi bir işbirliği içerisinde işi, krizi yönetiyor. Ana arterlerde bazı su birikintileri falan var. Araç trafiğine kısıtlama getirdiler. Olay kontrol altında. Şu ana kadar rapor edilen can kaybı yok. Afet düzeyinde bir iş. Kısa zamanda anormal bir yağış düşüşü böyle bir durumu ortaya çıkardı. Doğacak hasarlarla ilgili gereken de yapılacak."

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayhan şahin14 Eylül 2019 05:04

    O gün 34 vr 27 plakalı aracım sultangazi cebeci 2536 sokakta torpido seviyesine kadar su altında kaldı sesimi kimseye duyuramadım itfaiye raporum olmasına rağmen sultan gazi kaymakamlığı başvurumu reddetti işyeri ve arabalara devlet yardım etmiyormuş sadece evlere yardım ediyorlarmış evler için neden doğal afet sigortası şartı dask getirmediler evet dostlar yardım alamadım 1 kaç ay sonra aracımı hasarlı olarak satmak durumunda kaldım sonra ankarada sel oldu hemen herkese yardim ettiler bugün 14.09.2019 .24 haziran seçimi sonrası Akp istanbulu kaybetti insanlara sırtınızı dönerseniz olacağı budur

  • ozgur19 Temmuz 2017 05:09

    Biz gelince düzelecek demesini beklerdim gene...

  • Mahallenin Delisi18 Temmuz 2017 18:48

    Yok bu böyle basit görmezden gelinip savuşturulamayacak bir alt yapı sorunu. Yetkililer derhal sorunu dürüstçe ele alıp altyapı çalışmalarını hangi parti belediyesi olup olmadığına bakılmadan hızlandırsın!

  • Kerim18 Temmuz 2017 15:23

    Evet,her zamanki gibi. Ya Fıtrat,ya Afet...

  • ...18 Temmuz 2017 14:54

    yağmur yağdı, İstanbul' un makyajları akıyor.... Rimellerine kadar... Gerçekden de onca para ve altyapı hazırlığı yeniden gözden geçirilmeli bence.

  • Pinokyo18 Temmuz 2017 14:26

    hani çalışan belediyeleriniz nerede ? bu mu çalışmanın eseri ????