BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan CHP'ye şok suçlama----

Başbakan'dan CHP'ye şok suçlama

Başbakan'dan CHP'ye şok suçlama
01 Mayıs 2015 - 20:36 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "CHP, DHKP-C örgütü ile özellikle de Suriye politikası bağlamında perde gerisinde yaptığı işbirliği de açıktır." dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bartın'da partisinin mitinginde konuşuyor. Davutoğlu burada CHP'ye yüklenerek şunları söyledi: 

"Bugün CHP, bugünkü tabloyla da HDP ile girdiği işbirliğini açıkça ortaya koymuştur. Ayrıca CHP, DHKP-C örgütü ile özellikle de Suriye politikası bağlamında perde gerisinde yaptığı işbirliği de açıktır. Şimdi, Bartınlılar, biz sol örgütlerle, marjinal örgütlerle, bölücülerle işbirliği yapan CHP'ye izin verir miyiz? CHP ve HDP, bu şekilde işbirliği yaparken, ülkemizin birliğini, beraberliğini tehdit eden örgütlere bu meydanları bırakır mıyız?"

"Yalnız öyle resimler var ki CHP bayraklarıyla HDP bayrakları yan yana ve marjinal bazı sol gruplar ve terör grupları da yan yana. Bir CHP milletvekili, milletvekili unvanıyla polis otosuna saldırdı ve camını kırdı. Şimdi, buradan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum: Ya bu milletvekiline hesabını sor ya da seni de bu vandallarla aynı şekilde, aynı kategoride anarız."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)