BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan yine CHP'ye, Gülen'e yüklendi----

Başbakan yine CHP'ye, Gülen'e yüklendi

Başbakan yine CHP'ye, Gülen'e yüklendi
01 Mart 2014 - 15:17 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan Kırklareli'nde mitingde sert mesajlar verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti iktidarlarının icraatlarını anlatırken, iş başına geldiklerinde Türkiye’de sadece 9 ilde doğalgaz olduğunu, şimdi ise 73 vilayette olduğunu anlattı. Erdoğan, “CHP'nin genel müdürü hala yolsuzluk iftiraları ile ayakta durmaya çalışıyor. Buna 5 koyun teslim et kaybeder gelir. Bunlar bu işten anlamaz” dedi. 


Erdoğan Kırklareli'nde Cumhuriyet Meydanı'nda partisinin düzenlediği mitingde konuştu. Sözlerine muhalefet partilerini eleştirerek, AK parti iktidarlarının ise 12 yılda yaptığı icraatları anlatarak başlayan Başbakan Erdoğan, muhalefetten, “Onlar yaptıklarıyla iftiralarıyla ayakta durmaya çalışıyorlar. Biz yaptığımız eserlerle ayakta duruyoruz” diyen Erdoğan, “CHP'nin genel müdürü hala yolsuzluk iftiraları ile ayakta durmaya çalışıyor. Buna 5 koyun teslim et kaybeder gelir. Bunlar bu işten anlamaz” dedi. 


Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Türkiye'de bunların hangi eseri var? Göremezsiniz. Bunların dikili ağacı olmaz. Bunlar ne diyordu biliyor musunuz? Biz bulutları bombalayacağız İstanbul'a su gelecek dediler. Bir şey gelmedi. Yalova'dan su getireceğiz dediler. Yalova'dan getirdiğin su Beşiktaş'a yetmez. Biz dağları deldik İstanbul'un susuzluğunu giderdik. Biz dağları deldik, İstanbul’a su getirdik. İstanbul’un susuzluğunu giderdik. Denizin altında bile tüneller açtık. Bunların dertleri yok biz dertliyiz dertli, biz bu millete sevdalıyız sevdalı. Şu anda süratle çöp olayını hallettik. Hava kirliliğini hallettik.” 


 “Ak Parti eser, CHP kaset, MHP hakaret siyaseti yapar, BDP gerilim siyaseti yapar. Onlar yaptıklarıyla değil iftiraları ile ayakta durmaya çalışırlar.”


CHP GENEL MÜDÜRÜ 4 YILDA BİR KEZ DOĞRU SÖYLEDİ


"CHP’nin genel müdürü şu koltuğa oturalı 4 yılı geçti. 4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var. ‘Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz’ diyor.  4 yılda söylediği tek doğru cümle bu. İşte bu nedenle CHP Genel Müdürü Başbakan olamadı ve olamayacak.
Hırsızlık, yolsuzluk, ayrımcılık, yasaklama bunlarda. 
Sen SSK Genel Müdürü iken yolsuzluğun içindeydin, seni Rahşan affıyla kurtardılar. Rahşan affı olmasa sen de içerdeydin. 
Bunların tarihi darbe, zulüm, yolsuzluk tarihidir."
 

“CHP'nin genel müdürü hala yolsuzluk iftiraları ile ayakta durmaya çalışıyor. Buna 5 koyun teslim et kaybeder gelir. Kasetlerle ayakta durmaya çalışıyor. CHP’nin genel müdürü. SSK Genel Müdürlüğünü de biliyoruz. CHP’nin anlayışında belediyecilik bulamazsınız."


BU AKLI PENSİLVANYA MI VERDİ


"Bir internet yasası. Resmi Gazete’de yayınlanmadan bir yasal düzenleme bununla ilgili Anayasa Mahkemesi’ne müracaat edilemez. Bu CHP’de aklı evveller de var kalkmışlar kim verdiyse bu aklı, yine Pensilvanya’dan mı geldi bilemiyorum kalktılar resmi aysa yayınlanmadan AYM’ye başvurdular, AYM reddetti."


HSYK’da da buna benzer yola başvurdular. Bu kez de verdikleri dilekçe eksik. AYM onu da iade etti. Bu işlerin yolu milletten geçer milletten. Bunların millete gidecek yüzü yok. Bunların işi AYM’ye gitmek. 29 gün sonra boyunun posunun ölçüsünü alacaksın."


BU ZAT ‘CEBRAİL PARTİ KURSA DESTEKLEMEM’ DİYORDU


95’te Savaş Ay bu Pensilvanya’daki zatla röportaj yapıyor o zaman Türkiye’de. O zat ‘Cebrail gelip Türkiye’de parti kursa onun partisini bile desteklemem’ diyor. Siyasetten uzakmış. Sonra da saygıdan uzak ifadeyi 40 dereden su getirerek tevil etmeye çalıştılar.
Bunların TV’sinde peygamber efendimizle ilgili ahlaki olmayan inancımıza ters böyle bir yaklaşımı sergileyenler orada da aynı yaklaşımı yaptılar
Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor. 
Aralık’ta iktidarı devirecekler. Olmadı. Ocak’ta devirecekler Tutmadı. Şimdi AK Parti 30 Mart’ta yüzde 35’in altına düşecek, Nisan’da da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış
İşte geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Sadece bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç, herkesi dinlemişler. Kardeşlerim, bakanları dinlemişler, milletvekillerini dinlemişler, sanatçıyı dinlemişler, gazetecileri dinlemişler, siyasi partilerin genel merkezlerini dinlemişler, hatta Cumhurbaşkanımızı, beni, Meclis Başkanımızı, Genelkurmay Başkanımızı dinlediler, dinliyorlar ama zamanlamasını, tabi şu anda açıklamıyorlar."
 

BUNLARIN İNİNE GİRECEĞİZ


Biz şimdi bunların izini sürmeye başladık. Daha önce açıklamıştım ya; bunların inine gireceğiz, inine ve bunları çıkaracağız oralardan. Çıkaracağız. Çünkü bu ülkenin ulusal güvenliğini tehdit edenlere karşı bizim koruma görevimiz var. Siz bize böyle bir görev verdiniz millet olarak. Bu görevi yerine getireceğiz. 
Türkiye'nin son derece mahrem, son derece gizli, stratejik görüşmelerini dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler.”


“GARİP ANALARIMIZ NELER ÇEKTİ”


Erdoğan, AK Parti iktidarlarından önce, Türkiye’nin 9 vilayetinde doğalgaz olduğunu, şimdi ise Türkiye’nin 73 vilayetinde doğalgaz olduğunu vurgularken, “Doğalgazdan bahsederken aklıma anacığım gelir" dedi. Erdoğan şöyle devam etti: 


“Anacığım,bodrum katından kömür çıkarırdı. Ancak, sobayla tek odayı ısıtabilirdik. Ah garip anam, ah garip analarımız neler çekti. Şimdi öyle mi? Dokunuyorsun kombiye. Artık anneler hanımlığını yaşamaya başladı. Modern dünya neyse Türkiye onu yaşamaya başladı” dedi.
YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Devrim02 Mart 2014 02:06

    Akp büyük br oy oranıyla tekrar başa gelirse bu böcekleri temizlerse piyasalar düzelir ekonomi toparlanır. ilk defa oyun akp ye.

  • exper02 Mart 2014 00:23

    AKP yi iktidar yapan Cemaat, elbet oradan indirmesini de bilir.

  • halit01 Mart 2014 22:51

    2053 e kadar yolu var kimse kusura bakmasın AKP iktidarrrrrrrrrr

  • hacı01 Mart 2014 22:46

    sizin gibi sahtekarlara kalmasın diye mecburen dini imanı savunuyoruz takiyeciler, napalım Allah öyle emrediyor...

  • hacı01 Mart 2014 22:46

    Müslümanlığın şekilci kısmını alet eden sizsiniz, ben ahlaktan, erdemden bahsediyorum ama anlamanıza imkan yok çünki sizde yok din tüccarları, işiniz gücünüz para, rant, menfaat

  • yorumlar komik01 Mart 2014 22:12

    bakıyorum da kervan bu kadar sebeplere(!) rağmen yürüyor ya bu da büyük başarı.. şu hükümet iç ve dış hainlere rağmen bunları yaptıysa söylenecek söz bulamıyorum!

  • ela01 Mart 2014 21:55

    cema en azından bu ülkeyi para içn satmaz. bu ayrı bir gerçek.

  • saadet01 Mart 2014 21:54

    artık gidicisin sana kim oy verecek emeklimi işçimi askermi polismi savcımı köylümü boşuna heveslenme bu seçimde gidicisin güle güle.

  • ela01 Mart 2014 21:53

    artık kin din ve imandan bahsetse irkiliyorum ve yanından uzuyorum:)

  • hacımıdır 01 Mart 2014 21:08

    işin gücün insanların müslümanlığını tartmak sen önce kendi müslümanlığını tart ve her yerde müslümanlığı kullanıp siyaset yapma sizin gibiler müslümanlığı siyasete alet ediyor işte

  • istanbullu01 Mart 2014 20:17

    30 marta akparti destan yazacak

  • hacı 01 Mart 2014 20:11

    Müslüman ahlaklı olduktan sonra temiz olan her yer dosdoğru ibadet yeridir ama çalıp çırpıyorsan ayasofyayı açsa nolur açmasa nolur şekilci Müslüman olmayın ahlaklı Müslüman olun...

  • CÜNEYT ANNAN01 Mart 2014 19:29

    AYASOFYAYI İBADETE AÇ UĞRUNA ÖLELİM

  • serkan01 Mart 2014 19:27

    CHPninde projleri var ama sen adamları iktidar yapmadan projelerin gercekleştiğini göremezsin sen gidip koyun gibi 11 senedir aynı partiye oy atarsan chpnin icraatınıda projesinide göremezsin biraz mantıklı yorumlar yapın bir kerede chpyi deneyin o kayıtlarda montaj değil bunu tayyip ve ailesi cok iyi biliyor ama sizler konduramıyorsunuz bir türlü çünkü sizi dinle aldattı yıllardır sömürüldünüz!!!

  • T.C AKIN01 Mart 2014 19:21

    12 YILDIR HERŞEY ELİNDEYDİ BUSUÇUNU KANITLAYIP İÇER TIKSAYDINYA KEMAL KILIÇTAROĞLUNU BUNU YAPMADIĞINA GÖRE YALAN SÖYLÜYORSUN BİNLERCE TEK AYAK ÜSTÜNDE FAZLA ATMA RECEP İSTEMESEKTE DİN KARDEYIŞIYIZ DİNİDE KİRLETTİN AMA YİNEDE ÖYLE

  • hadi be ya01 Mart 2014 19:02

    gülen sade bir yaşa sürüyor, bunlar ise arap şeyhleri gibi lüks düşkünü... aç geldiler şimdi ne olduklarını şaşırdılar...diyeceksiniz gülen malikanede kalıyor, odasının resimleri var zaten, sade bir yaşamı var, bir de korunuyor tabii o kaldığı yerde. amerikada çok villa, malikane tipi ev var, bizdeki gibi dar düdük evlerde oturmuyorlar

  • seçmen01 Mart 2014 18:28

    başbakanım dik dur eğilme türkiye seninle.

  • Mahir'in dikkatine01 Mart 2014 17:45

    Yorumunun sonuna bir de meeeeeeee deseydin tam olurdu.

  • Mahir01 Mart 2014 16:33

    Hiç bir proje yöntem sistemi olmayan, sadece karalama saldırma entrika iftira politikalarıyla iktidar olmaya çalışan bir muhalefetten bu ülkeye ne fayda gelir? kahrolsun ülkeye son zamanlarda bu kadar zarar veren Cemaat chp mhp kolaisyonu.

  • Gerçek01 Mart 2014 16:25

    Başbakan'ın inine girildiği için çok kızgın olduğu olduğu belli oluyor. Ayrıca CHP'nin Türkiye deki en büyük eseri, Cumhuriyet ve Demokrasi dir! CHP'nin en büyük amacıda Türk halkı'nın mezhepçilik gözetilmeden, özgür ve kardeşçe bir arada yaşamasıdır. Ülkemizin milli varlıklarını satarak AVM leri ve 1 ayda bozulan duble yoları, çaktığınız her çividen rant sağlayarak yaptınız, ama Türk halk'nı böldünüz ve insanları birbirine yabancılaştırdınız. Kendinize oy kaynağı sağlamak için, en az 3-5 çocuk diyerek, size muhtaç yoksul bir seçmen kitlesi oluşturdunuz ve ülke nüfusunu 100 milyona çıkartarak güzel memleketimizi yaşanmaz hale getirdiniz!

  • hadi01 Mart 2014 16:06

    usta devri; yalan, hırsızlık, birinizi tutmam gerekseydi kesinlikle cemaati tutardım, en azından nato mermer hem suçlu hem güçlü değiller, daha ılımlılar

  • destek01 Mart 2014 15:50

    "Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor" demiş. e ne yapacaklardı? adamları haşhaşi vs gibi ithamlarla kendinden, oy verdikleri akp den uzaklaştıran kim?