BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım Bingöl mitinginde konuşuyor----

Başbakan Yıldırım Bingöl mitinginde konuşuyor

Başbakan Yıldırım Bingöl mitinginde konuşuyor
05 Mart 2017 - 14:23 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, "Bu ülkede yaşayanlar başımızın tacıdır. Tüm etnik gruplar başımızın tacıdır.Oynanan oyunların farkına varalım, tuzakları görelim birlikte hareket edelim, hainlere gereken dersi verelim" dedi

Başbakan  Binali Yıldırım, Bingöl'deki referandum mitinginde konuşuyor. "Türk, Kürt arasına girmeye çalışan alçak PKK terör örgütüne karşı amansız mücadelemizi sürdürüyoruz" diyen Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bu topraklar üzerinde  hiçbir kimsenin, hiçbir etnik gurubun diğerine üstünlüğü olamaz. FETO'nun itleri  de kendisi de hesap verecek.  Bu ülkenin, bu ay yıldızlı bayrağın altında yaşayan  bütün vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Zazalar başımızın tacıdır, Kürtler  başımızın tacıdır, Türkler başımızın tacıdır, Araplar, Romanlar, Türkmenler, ne  kadar etnik grubumuz varsa başımızın tacıdır. Kardeşlikle bugünlere geldil kenetlenip zorlukları birlikte aştık. 

BU TERÖR ÖRGÜTÜ BİTECEK

Teröre karşı amansız mücadele verdik. Türk, Kürt arasına girmeye çalışan alçak PKK terör örgütüne karşı amansız mücadelemizi sürdürüyoruz.Oynanan oyunların farkına varalım, tuzakları görelim birlikte hareket edelim, hainlere gereken dersi verelim.Tünelin ucunda ışık  göründü. Teröre büyük darbe vurduk, artık can çekişiyorlar. 16 Nisan'dan sonra  size söz veriyorum, Bingöl Meydanı'nda söz veriyorum, bu örgüt bitecek.

Bu milletin düşmanı  katiller, Kandil'deki sözde ağa babaları ne diyorlar? Kandil'dekiler diyor ki 'Sandıktan evet çıkarsa, biz biteceğiz.' Biteceksiniz,  korkunun ecele faydası yok, biteceksiniz. Allah'ın izniyle sandıktan 'evet' de  çıkacak FETO da bitecek, PKK da bitecek, DEAŞ da bitecek.
 
İKİ FABRİKA KURULUYOR

Bingöl'e iki fabrikası kuruluyor. Biri et, süt ve ve yem diğeri ise ilaç fabrikası. Binlerce Bingöl'lü çalışacak. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 05 Mart 2017 20:34

    Konuşmalarında döviz düşecek demesin lütfen. Bilmediği konularda söz söylemesin.. kendinin bu sistem ile emekli olacağından bahsetsin.

  • Ali Ergül 05 Mart 2017 20:29

    15 yıldır bitirendiniz şimdi başkanlık gelince mi bitecek.. pek inandırıcı gelmiyor..