BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan genç patronları dinledi----

Başbakan genç patronları dinledi

Başbakan genç patronları dinledi
03 Ekim 2013 - 13:15 www.finansgundem.com

Erdoğan, TÜGİAD Başkanı ile görüştü ve genç işadamlarının demokratikleşme paketi, ekonomi, girişimcilik gibi konularda görüşlerini aldı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜGİAD (Türkiye Genç İşadamları Derneği) Başkanı Ali Yücelen’i Başbakanlık binasında kabul etti. Genç işadamlarının ve gençlerin görüşlerini Başbakan'a ileten Yücelen, yaklaşık 45 dakika süren görüşmede Girişimcilik Yasa Tasarısı'nın yanı sıra başta Güneydoğu Anadolu olmak üzere girişimcilikle ilgili yürütülen bölgesel çalışmaları anlattı.
Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketini çok değerli bir başlangıç olarak değerlendirdiklerini belirten Yücelen, Türkiye'nin önemli bir mesafe kat edeceğini; bunun için de önemli bir adımın atıldığını vurguladı.
TÜGİAD tarafından hazırlanarak tüm siyasal partilerle paylaşılan Girişimcilik Yasa Tasarısı’nı hatırlatan Ali Yücelen, Başbakan Erdoğan'ın girişimcilikle ilgili tüm çalışmalara hükümet olarak destek sözü verdiğini belirtti.
Diyarbakır'da gerçekleştirdikleri bölgesel girişimcilik projesinin başta demokratikleşme paketi olmak üzere Türkiye'ye ve bölge insanına önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Yücelen, “TÜGİAD olarak Türkiye için daha yüksek motivasyonla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)