BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşarmak zorundayız----

Başarmak zorundayız

Başarmak zorundayız
05 Mart 2013 - 13:23 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
Erdoğan, kadına yönelik şiddeti, kadına kalkan eli her fırsatta lanetlediklerini, insanlık dışı bulduklarını, bunları önlemek için her türlü tedbiri alacaklarını vurgulayarak, ”Şiddetin her türlüsü kötü. Kadına ve çocuğa şiddet, tahammülü mümkün olmayacak tadar kötü” dedi.
Erdoğan, vefat eden Müslüm Gürses’in, sadece bir ses sanatçısı olmadığını, sivil bir itirazın unutulmaz önderi olduğunu belirterek, ”Geçmişte tek tip müzik icrası için ağır baskılar uygulandı. Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur ve daha nicesi, bu baskıya, bu tek tipçiliğe, bu zihniyete karşı bir itiraz olarak ortaya çıktı. Halkın diliyle müzik yaptılar” dedi.
Erdoğan, şehitlerdin ruhunu incitecek, kemiklerini sızlatacak hiçbir adımı atmayacaklarını, hiçbir girişimin içinde yer almayacaklarını yineleyerek, ”CHP ve MHP, çözüm sürecini ısrarla, inatla, sorumsuzca ’bir boyun eğme, taviz, geri adım atma’ gibi bir sürecin içindeler. MHP ve CHP’nin bu tavrı milli bir tavır değildir. Sorumlu bir tavır değildir. Kanı ve gözyaşını durdurmaya yönelik bir tavır asla değildir” dedi.
Erdoğan, ”Şehitleri istismar edip, şehit yakınlarını istismar edip, bu ülkeye korkaklık, ürkeklik, bunun yanında fitne salmak milliyetçilik değildir ve olamaz” şeklinde konuştu.
Erdoğan, ”Kılıçdaroğlu, ’Yalan söyleyenden Başbakan olmaz’ diyor. Doğru. Bunun için de Kemal Kılıçdaroğlu başbakan olamadı ve yalan söylemeye devam ettiği sürece de başbakan olamayacak” dedi.
SÜRECİ BAŞARI İLE BİTİRECEĞİZ
Erdoğan "Bu sürece destek vermek sadece siyasetçilerin görevi değil, sivil toplum kuruluşlarının ve medya mensuplarının da görevidir. Kimse kusura bakmasın, kimse kimsenin özgürlük alanına giremez. Medya ne kadar her istediğini yayınlamakla özgürse biz de sorumluluklarımızı icra etmekte özgürüz. Medya hiç olmadığı kadar özgür, istediğini yazabiliyor. Bize hakaret edenleri biz hukuka havale ediyoruz, oturupta kürsülerden cevap vermiyoruz. Malum medya bu süreçte milli bir duruş sergileyemedi. Çözüm sürecine engel olacak yayınlar yapmak asla milli bir tavır değildir" dedi
Erdoğan "Onlar yıkmaya bozmaya çalışsın, ama biz yapmaya ve yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Biz milletimiz ile birlikte yürüyoruz. Şu an ortada dolaşan belgelerin kimler tarafından nasıl sızdırıldığını kısa bir zaman içinde ortaya çıkaracağız. Kimin ne söylediğine değil bizim ne yaptığımıza bakın... Biz kanı durdurmak için elimizden geleni yapacağız. Terörle mücadelede asla taviz vermeyeceğiz, biz aziz milletimizden dua bekliyoruz. Çünkü biz onların duaları ile evel Allah herşeyi yıkar geçeriz. Çünkü biz bu süreci başarı ile bitirmek zorundayız" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)