BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBaşakşehir son dakikada yıkıldı----

Başakşehir son dakikada yıkıldı

Başakşehir son dakikada yıkıldı
29 Eylül 2017 - 00:07 www.finansgundem.com

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Portekiz ekibi Braga'ya deplasmanda son dakikalarda yediği golle 2-1 mağlup oldu

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki temsilcimiz Medipol Başakşehir gruptaki ikinci maçında Portekiz ekibi Braga'ya 2-1 yenildi.

26. dakikada Braga, Koka'nın golüyle 1-0 öne geçti: Joao Carlos'un ceza yayı gerisinden gönderdiği güzel ara pasla ceza alanı içinde topla buluşan Koka, yerden yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

Bu golden 2 dakika sonra Emre Belözoğlu çıktı sahneye, attığı harika frikik golüyle skoru eşitledi: Tecrübeli futbolcunun, sol ayağıyla yaptığı mükemmel vuruşla barajın üzerinden geçen top üst direğin altına çarparak filelerle buluştu.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda her iki ekip de birçok pozisyona girdi. 89. dakikada ise adeta donduk! Fransergio Barbosa'nın golüne engel olamayan Başakşehir, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından temsilcimiz 1 puanda kaldı. Portekiz ekibi Braga ise 2'de 2 yaparak 6 puana yükseldi. Grubun diğer maçında ise Ludogorets, Hoffenheim'ı 2-1 mağlup etti.


28. dakikada attığı muhteşem frikik golüyle skoru 1-1'e getiren Emre 
Belözoğlu, maç boyunca ortaya koyduğu futbolla da takdirleri kazandı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)