BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays CEO'su koltuğunda inatçı: 'Hiçbir yere gitmiyorum'----

Barclays CEO'su koltuğunda inatçı: 'Hiçbir yere gitmiyorum'

Barclays CEO'su koltuğunda inatçı: 'Hiçbir yere gitmiyorum'
26 Şubat 2020 - 17:20 www.finansgundem.com

Barclays'in CEO'su Jes Stanley ahlaksız finansör olarak bilinen Jeffrey Epstein'la bağlantısı olduğu gerekçesiyle istifa etmesi bekleniyordu.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Barclays’in CEO’su Jes Staley, Londra’da ve New York’ta çekileceğine yönelik yayılan haberlerin gerçekliği olmadığını açıkladı. Stanley’nin pozisyonu iki haftadır Birleşik Krallık’taki düzenleyicilerin tecavüz ve insan kaçakçılığı suçlamalarından sonra intihar eden ünlü finansör Jeffrey Epstein’la bağlantısı olduğunu açıkladığından beri sorgulanıyordu. Salı günü Financial Times konuyla alakalı Barclays’in Stanley yerine yeni bir isim aradığını yazmıştı.

Bankanın Londra'da yapılan ve aynı zamanda New York merkezinde yayınlanan personel toplantısında Staley, "hiçbir yere gitmediğini" söyledi ve bankanın mevcut iki kişiye göre halefini aradığını inkâr etti.

Epstein geçen Ağustos ayında New York Metropolitan Islah Merkezi'nde reşit olmayanların ticaretiyle ilgili suçlamalarla yargılanmayı beklerken intihar etmişti. Barclays ise, Staley'in Epstein'ın ölümüyle ilgili olarak Barclays'in başkanı Nigel Higgins ve diğer yöneticilere Epstein ile olan ilişkisi hakkında gönüllü olarak bilgi verdiğini belirtti. Barclays'in kendi iç incelemesi, genel müdürün "Epstein ile olan ilişkisinin niteliği ve kapsamı açısından şirketle yeterince şeffaf olduğu" sonucuna vardı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)