BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarcelona'ya transfer yasak----

Barcelona'ya transfer yasak

Barcelona'ya transfer yasak
02 Nisan 2014 - 13:37 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olan Barcelona'ya yaptığı usulsüzlükler gerekçesiyle transfer yasağı getirildi

FIFA Disiplin Komitesi, 18 yaşın altındaki oyuncuların uluslararası transfer ve tescil ile ilgili ihlallerinden dolayı İspanyol kulübü FC Barcelona’ya transfer yasağı getirdi.
Yapılan incelemelerde FC Barcelona’nın bazı futbolcuların transferinde ve İspanyol olmayan küçük yaştaki oyuncuların düzenlemelerinde ihlaller yaptığı tespit edildi.  
Araştırmalarda 2009 ve 2013 yılları arasındaki çeşitli dönemlerde kulüple turnuvalara katılmış genç oyunculara korumaya yönelik temel hükümleri çiğneyen Barcelona’nın ceza almasına hükmeden FIFA, 1 yıl boyunca (2 transfer dönemi) transfer yasağı cezası verdi. 
FIFA Disiplin Komitesi’nin vazgeçilmez değerlerinden biri olan küçük futbolcuların korunması, 2001 yılında FIFA, UEFA ve Avrupa Komisyonu arasında imzalanan anlaşma ile temel ilkelerinden biri haline getirildi.
Disiplin Kurulu, bu durumu ciddi bir sorun kabul ederken, Barcelona’ya 370 bin Euro para cezası ve  bu ihlalin giderilmesi için  90 gün süre tanıdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)