BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarcelona'ya evinde şok!----

Barcelona'ya evinde şok!

Barcelona'ya evinde şok!
02 Kasım 2014 - 09:58 www.finansgundem.com

İspanya La Liga'nın 10. hafta maçında Barcelona sahasında Celta Vigo'ya 1-0 yenildi

İspanya La Liga'nın 10. hafta maçında Barcelona ile Celta Vigo karşı karşıya geldi. Barcelona'nın direkleri dövdüğü karşılaşmada Celta Vigo büyük bir sürprize imza atarak rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Camp Nou'da oynanan mücadelede konuk Celta Vigo'ya galibiyeti getiren gol, 55. dakikada Nolito'nun asistinde Joaquin Larrivey'den geldi.

Barcelona'da Neymar'ın iki topu direkten döndü. Ev sahibi ekip 90 dakika boyunca yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı. Yeni transfer Luis Suarez, Neymar ve Messi'den oluşan hücum hattı golü bulamayınca Luis Enrique'nin takımı Celta Vigo karşısında geri dönemedi.

Geçen hafta Real Madrid'e 3-1 kaybeden Barcelona, evinde liderliğini sürdürmesi için mutlak kazanmak zorunda olduğu bu karşılaşmayı da puansız kapatarak haftayı kayıpsız geçen Real Madrid ve Atletico Madrid'in gerisine düştü.

Bu sonucun ardından Barcelona 22 puan ve maç fazlasıyla 3. sırada kaldı. Celta Vigo ise Camp Nou deplasmanından çıkardığı bu galibiyetle puanını 19'a yükseltti ve üst sıralarda kendisine yer buldu. La Liga'nın 11. haftasında Barcelona deplasmanda Almeria'ya konuk olacak, Celta Vigo ise sahasında Granada'yı ağırlayacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)