BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarcelona'dan şok karar!----

Barcelona'dan şok karar!

Barcelona'dan şok karar!
08 Ocak 2015 - 14:43 www.finansgundem.com

Barcelona Kulübü, iki dönem transfer yasağı getiren FIFA ile ilişkilerini askıya aldı

Barcelona Kulübü, FIFA ile olan tüm kurumsal ilişkilerini askıya aldı. Bu karar ilk olarak 12 Ocak Pazartesi akşamı yapılacak "Altın Top" gala gecesinde uygulanacak. Bu organizasyona resmi davetli olan Barcelona yönetiminden kimseye katılmayacak. Barcelona futbolcularının da bu gecede yer alması beklenmiyor.

FIFA'nın, 18 yaş altındaki oyuncuların transferinde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle Barcelona Kulübü'ne iki dönem transfer yasağı getirmesi Katalan ekibini harekete geçirdi.

Kulübün önde gelen isimleriyle toplantılar yapan Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, FIFA'nın bu kararından dönmemesi halinde kendilerinin de bu kuruluşa karşı bir dizi önlemler alacağını söyledi.

FIFA Başkanı Sepp Blatter'e önümüzdeki günlerde sert bir mektup göndereceklerini de vurgulayan Bartomeu "Bu konu burada henüz kapanmamıştır" uyarısı yaptı. Başkan Bartomeu, FIFA'ya karşı açtıkları mücadeleyi kazanacaklarını da öne sürerek, "Bu dava nereye kadar giderse gitsin takipçisi olacağız" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)