BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarcelona'da Messi krizi!----

Barcelona'da Messi krizi!

Barcelona'da Messi krizi!
06 Ocak 2015 - 10:09 www.finansgundem.com

Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique ile tartışan Messi dünkü idmana da çıkmadı

FC Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin, İngiliz devi Chelsea'ye transfer olacağı iddiası büyük yankı uyandırdı.

Cuma günü teknik direktör Luis Enrique ile tartışan ve dün 11 bin kişinin izlediği antrenmana çıkmayan Messi'nin ayrılmak için harekete geçtiği iddia edildi.
Bu iddiayı destekleyen önemli detaylar ise Messi'nin sosyal medya hesabı Instagram üzerinden Chelsea Kulübü'nü takibe alması ve burada oynayan Courtois ve Filipe Luis’i de eklemesi oldu.

Dedikodular hızla yayılırken Messi'nin kız arkadaşı Antonella'nın da Chelsea'yi takibe alması transferin gerçekleşeceği yönündeki yorumları artırdı.

Messi'nin eski takım arkadaşı Fabregas'ın burada forma giymesi ve İspanyol futbolcunun eşiyle Antonella'nın sıkı dostlukları da dikkat çeken detaylardan biri oldu.

MOURINHO 'İMKANSIZ' DEMİŞTİ

Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Aralık ayının son günlerinde yaptığı açıklamada Barcelona'da forma giyen Lionel Messi'nin transfer maliyetini karşılayamayacaklarını söylemişti. Mourinho, "Transfer yaparken uymamız gereken kısıtlamalar var. Messi gibi yıldız oyuncuları kadronuza katmak için yüksek bonservisler ödemeniz gerek. Bu da şu an bizim için imkansız. Barcelona'nın Messi'yi satmak gibi bir düşüncesinin olduğuna inanmıyorum. Bu yüzden onu kadrosuna katmak isteyen takımların işi daha da zorlaşıyor" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)