BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarça'dan Muslera'ya dev teklif----

Barça'dan Muslera'ya dev teklif

Barça'dan Muslera'ya dev teklif
30 Mayıs 2013 - 08:58 www.finansgundem.com

Barcelona, Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera’yı da transfer etmek için ilk ciddi adımı attı

Neymar’ı resmen renklerine bağlayan Barcelona, Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera’yı da transfer etmek için ilk ciddi adımı attı.
İspanyol yöneticilerin, Muslera’nın menajeri Daniel Fonseca ile bir araya gelerek, Uruguaylı file bekçisinin transferiyle ilgili tüm koşulları masaya yatırdıkları bildirildi. Barcelona’nın toplantıda menajer Fonseca’ya 5 yıllık sözleşme teklif ettiği ve bu önerinin Muslera tarafından kabul edildiği kaydedildi.
Victor Valdes’le yollarını ayıran İspanyol ekibinin, 26 yaşındaki Muslera’nın bonservisi için Galatasaray’a 20 milyon euro teklif edeceği ileri sürüldü. Sarı-kırmızılı kulübün bu cazip teklifi kabul edeceğini düşünen Barcelona’nın, Uruguay’ın da katıldığı önümüzdeki ay Brezilya’da düzenlenecek Konfederasyon Kupası maçlarından sonra transferi resmen açıklayacağı savunuldu.
İspanyol basını, kaleci arayışlarına hız veren Barcelona’nın, Muslera ile birlikte Valencia’nın kalesini koruyan Vicente Guaita ile ilgilendiğini yazdı. Haberlerde, Muslera transferinin gerçekleşmemesi halinde İspanyol ekibinin, Guaita için Valencia ile masaya oturacağı vurgulandı.
‘Barça gurur verir’
Galatasaray’la 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Muslera, Barcelona’dan kendisine henüz resmi bir teklif gelmediğini belirtirken, İspanyol ekibine yeşil ışık yaktı.
Uruguay basınına konuşan başarılı eldiven, Messi gibi bir yıldızla aynı takımda forma giymenin kendisine gurur vereceğini belirterek, “Valdes’in ardından Barcelona kalesini korumak bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi olur. Ancak ben halen Galatasaray’ın kalecisiyim” ifadelerini kullandı. Muslera, Galatasaray’da çok başarılı geçen bir sezonu geride bıraktığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)