BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBankalarla anlaşan Doğuş’un notu arttı----

Bankalarla anlaşan Doğuş’un notu arttı

Bankalarla anlaşan Doğuş’un notu arttı
25 Şubat 2021 - 08:24 www.finansgundem.com

Doğuş Holding'in büyük bankalar ile kredilerinin yüzde 75'inin vadelerinin uzatılması konusunda anlaşmaya varması not artırımı getirdi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global Ratings, Doğuş Holding'in kredi notunu yükseltti. Aralık 2020 itibariyle Doğuş Holding'in büyük bankalar ile kredilerinin yüzde 75'inin vadelerinin uzatılması konusunda anlaşmaya vardığını ve bunun şirketin gelecek 12-18 ay için likidite profilini daha yönetilebilir hale getirdiğini belirten S&P, şirketin ulusal ölçek notunu 'trCCC+'dan 'trB-' seviyesine yükseltti.

Kısa vadeli ulusal ölçek notunu da 'trC olarak teyit etti.S &P, otomotiv yatırımlarının 2020'nin ikinci yarısı ve 2021 için faaliyet performanslarında kayda değer iyileşme sağlanmasına rağmen, kovid-19 kaynaklı zorlu faaliyet şartlarının Doğuş Holding'in perakende, ağırlama ve gayrimenkul gibi portföyünün önemli bir kısmını oluşturan sektörlerde zayıf sonuçlara yol açabileceğini vurguladı.

Doğuş Otomotiv kredi için YKB'ye yetki verdi

 

Yıldız ve Doğuş'tan faiz güncellemesi talebi

 

Doğuş Grubu yönetiminde yeniden yapılanma

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU25 Şubat 2021 12:21

    3 TL de sürünen hisse senedi 40 TL yaklaştı.Bence hisseleri garibanlara satarak şirket borcumu kücük yatırımcıya kitlemiş olabilir.