BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankalardan VIP hizmet----

Bankalardan VIP hizmet

Bankalardan VIP hizmet
22 Ağustos 2015 - 20:20 www.finansgundem.com

Özel müşterilere hizmette sınır tanımayan bankalar; limuzin ile transfer, ön sıradan konser bileti gibi pek çok imkan sunuyor.

Bankalar, yüksek mevduatlı müşterilerine hizmette sınır tanımıyor. Ortalama 500 bin TL ve üzerinde hesabınız varsa, bankalar bir dediğinizi iki etmiyor. Eğer herhangi bir bankanın özel müşterisi iseniz, size özel müşteri temsilcisi atanıyor. Müşteri temsilciniz, 7/24 emrinize amade oluyor. Bankacılık işlemlerinizi istediğiniz an yapabildiğiniz gibi, pek çok avantaj da sizi bekliyor. F1 yarışı için en ön sırada biletten en iyi restoranlarda indirime, ücretsiz check-up'tan özel şoförlü limuzinle transfere, sanat danışmanları ile görüşme imkanından sağlık danışmanlığına kadar saymakla bitmeyen hizmetler sunuluyor.
 
BİR TELEFONLA HİZMET
Ücretsiz araç tahsisi ve otopark hizmeti veren bankalar da, evcil hayvanınızı gezmeye çıkaran bankalar da var. Kiralık limuzin, helikopter ve tekne de yine tek bir telefonla özel fiyatlarla sunuluyor. Bankacılık işlemlerinden de ücret talep edilmiyor.
 
ZENGİNİN EMRİNE AMADE
Bankalar özel müşterilerine sundukları hizmetlerde kıyasıya rekabet içinde. Bazı bankaların özel müşterilerine sunduğu avantajlar şöyle:
 
DENİZBANK: 250 bin dolar ve üzeri varlığı olan müşteriler için sunulan 'özel bankacılık' hizmetlerinde, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarının yanı sıra lifestyle hizmetler konusunda da kişiye özel çözümler üretiyor. Sevgililer Günü kutlaması için adresiniz Viyana olabilir, bir Dünya Kupası finalini ya da çok özel bir müsabakayı VIP koltukta izleyebilir, yelkenciliği uzmanlarından eğitim alarak öğrenebilirsiniz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında çeşitli ayrıcalıklar da sunuluyor.
 
YAPI KREDİ: 500 bin TL ve üzerinde varlığa sahip olanlar, Private Banking müşterisi olabiliyor. Tüm yıl boyunca özel bankacılık müşterilerine ekonomi, sanat, kültür, bağışçılık konularında sohbetler, seminerler, rehberli özel sergi gezileri gibi farklı alanlarda etkinlikler düzenliyor.
Özel bankacılık müşterileri sanat, vergi, gayrimenkul, miras, filantropi ve eğitim danışmanlıkları hizmetlerinden de faydalanabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan bu hizmetler ile müşteriler konularında uzman kişilerle bir araya gelebiliyor.
Ayrıca Crystal kart sahiplerine, yurt içi ve yurt dışı tüm otel ve restoran harcamalarında yüzde 5 indirim sunuyor. Crystal kartı olanlar; yol yardımı, ev yardımı, bilgi danışma, evcil hayvan bakım hizmeti gibi imkanlardan da yararlanabiliyor.
 
ÖZEL ŞOFÖR VERİYOR
FİNANSBANK: Özel bankacılık hizmet hattı ile müşteriler kendilerine özel müşteri danışmanlarıyla işlemlerini kolayca yaptırabiliyor.
Ayrıca Private Banking müşterileri için hayatlarına kolaylık katan özel hizmetlerden ücretsiz faydalanmaları sağlanıyor. Örneğin; müşteriler İstanbul Atatürk, Bodrum, İzmir, Ankara, Antalya havalimanlarının hepsinde; hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarda hızlı geçiş, misafiriyle 'lounge'ta yeme-içme, otopark-valeden ücretsiz yararlanma gibi birçok hizmetten faydalanabiliyor. Özel şoförlü araç, ClubFinans Kütüphanesi, ücretsiz kuru temizleme gibi hizmetler de sunuluyor.
 
ÖZLEM KAMER TERCANLI / TAKVİM
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)