BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankalara devlet garantisi için 1 yıl süre----

Bankalara devlet garantisi için 1 yıl süre

Bankalara devlet garantisi için 1 yıl süre
26 Aralık 2016 - 10:37 www.finansgundem.com

AB Komisyonu ile anlaşmaya varıldığı takdirde İtalyan bankaları ilk etapta 30 Haziran 2017'ye kadar devlet garantisine başvuracaklar ve bu süre 6 aya kadar uzatılacak

İtalyan hükümeti tarafından hazırlanan ve basına sızan kararnameye göre İtalyan bankalarının ihraç ettikleri borçlanma kağıtları için, hükümetin sorunlu bankaları desteklemek için ortaya koyduğu acil eylem planı çerçevesinde devlet garantisi başvurusunda bulunmak için bir yıla varan süreleri olacak.

AB Komisyonu ile anlaşmaya varıldığı takdirde İtalyan bankaları ilk etapta 30 Haziran 2017'ye kadar devlet garantisine başvuracaklar ve bu süre 6 aya kadar uzatılacak.

Devlet garantisinden yararlanabilmek için bankaların 500 milyon eurodan fazlaya ihtiyaç duymaları halinde bir yeniden yapılanma planı sunmaları gerekiyor. Garanti, bankaların toplam borcunun yüzde 5'inden fazlası için uygulanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)