BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Bankacıları öldürün'----

'Bankacıları öldürün'

'Bankacıları öldürün'
24 Mayıs 2013 - 09:37 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın ırkçı partisi Altın Şafak milletvekili Panagiotaros'dan olay yaratan çağrı

Yunanistan’da ırkçı Altın Şafak partisi milletvekili İlias Panagiotaros’un Avusturalya SBS kanalına verdiği röportaj olay yarattı. Muhabir Evan Williams ile şehri  gezen ve partinin faaliyetlerinden bahseden Panagiotaros, Altın Şafak’ı Hizbullah’a benzeterek, Lübnan’daki Hizbullah gibi Altın Şafak da fakir halka yardım etmek istiyor’’ açıklamasında bulundu.
‘Polis yerine bizi arıyorlar’
Ülkede intihar oranının ilk defa yüzde 26’ya çıkması konusunda değerlendirmede bulunan vekil, ‘’ Yunanlarintihar edeceklerine kendileri ni bu hale sokan sokanları öldürmeli, en başta bankacıları, dedi. Haberde yaşlı bir kadın ‘’ Herhangi bir sorunum olduğundan Altın Şafak’2 arıyorum ve saniyesinde burada oluyorlar’’ dedi . Hakan Altın Şafak’a güvendiğini belirten belirten vekil, ‘’ ‘’911’den çok telefon alıyoruz. Çünkü devlet kurumları işlemiyor’’ şeklinde konuştu (Vatan)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)