BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBanka müdürüne kaymakamdan takdir----

Banka müdürüne kaymakamdan takdir

Banka müdürüne kaymakamdan takdir
19 Ocak 2015 - 09:52 www.finansgundem.com

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Halk Bankası Adilcevaz Şube Müdürü Kenan Kılıçarslan'a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı takdir...

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Halk Bankası Adilcevaz Şube Müdürü Kenan Kılıçarslan'a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı takdir belgesi verdi.

Özbek, Kılızarslan'ın kurum içindeki performansı, halkla ilişkileri, personeliyle uyum içinde çalışması ve bankanın kurumlar arasındaki diyaloğunda ön plana çıktığını bildirdi.

Görevini layıkıyla ve aksatmadan yapan, halkla ilişkileri üst düzeyde tutan Kılıçarslan'ı tebrik ederek takdir belgesini veren Özbek, Kılıçarslan'a çalışmalarında başarı diledi.

Kılıçarslan ise müşterilerinin memnuniyeti  için çaba gösterdiklerini belirterek, "Halkımızın ve müşterilerimizin memnuniyeti bizler için en önemli unsurdur. Bankamız ve personelimiz hakkındaki düşüncelerinden dolayı kaymakamımıza teşekkür ederim " dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet Yür/Balıkesir27 Mart 2015 12:46

    Banka şube müdürünün takdir etmek kaymakam kalmış; (Herhalde benzer bankalardan daha karlı bu Şube); O zaman daha fazla karlı ticari İşletme Fabrika Ticaret yerleri var sırada!

  • yildizli pekiyi19 Ocak 2015 22:22

    Ben askerden gelirden takdir, onur belgesi adim. Sivil hayatta da kaymakam vermis berati. Helal sana mudur can. Eferin aslan parcasi

  • Fırat 19 Ocak 2015 13:04

    Banka şube müdürünün takdir etmek kaymakamı kalmış.Banka kamu Bankası olabilir ama kamu hizmeti vermiyor.