BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBanka hırsızları bakın nasıl yakalandı!----

Banka hırsızları bakın nasıl yakalandı!

Banka hırsızları bakın nasıl yakalandı!
01 Ekim 2015 - 10:11 www.finansgundem.com

ABD'de Savings bankasına giren biri erkek biri kadın iki genç hırsızı yakalamak hiç de zor olmadı...

24 Ağustos'ta ABD Ohio'da sıradan bir gün yaşanıyordu ki Savings bankasına giren biri erkek biri kadın iki genç hırsız ortalığı karıştırdı. Siyah bir kapişonlu mont giyen erkeğin, suç ortağı sevgilisiyle soyduğu bankanın güvenlik kamerası olanları saniye saniye görüntüledi. Bankadan tam 250.000 dolar çalınmıştı! İşin komiği hırsızlık sırasında ne bir maske ne de en azından bir kadın çorabı bile takmayan hırsızların yüzleri açıkça görülebiliyordu. Yani hırsızların son derece vurdumduymaz oldukları her hallerinden belliydi ancak henüz ne kadar vurdumduymaz olabileceklerini kanıtlamamışlardı!

Radikal'in haberine göre, aradan bir aya yakın bir süre geçtikten sonra polis hırsızları bir türlü yakalayamamıştı. Ta ki sosyal medya devreye girene kadar. 28 yaşındaki John Mogan adlı genç, Facebook'ta pervasızca çaldıkları parayla neler yaptıklarını paylaşmaya başlayınca işin rengi değişti. Mogan Facebook'ta paylaştığı bu fotoğraflarla kendisini de, 24 yaşındaki sevgilisi Ashley Duboe'i de kelimenin tam anlamıyla yaktı!

Aradan bir aya yakın bir süre geçtikten sonra polis hırsızları bir türlü yakalayamamıştı. Ta ki sosyal medya devreye girene kadar. 28 yaşındaki John Mogan adlı genç, Facebook'ta pervasızca çaldıkları parayla neler yaptıklarını paylaşmaya başlayınca işin rengi değişti. Mogan Facebook'ta paylaştığı bu fotoğraflarla kendisini de, 24 yaşındaki sevgilisi Ashley Duboe'i de kelimenin tam anlamıyla yaktı!

2010'da da bir banka soygunu olayına adı karışan Mogan, hapisten çıkalı çok da fazla uzun süre geçmediği için şüpheler hemen onu ele vermişti. Öyle ki Mogan hapisten daha 19 Temmuz'da çıkmıştı!

Sosyal medya üzerindeki paylaşımların elden ele dolaşması uzun sürmemiş ve fotoğraflardan bazıları, soygunu araştıran polislerin Facebook duvarlarına bile düşmüştü! Facebook'ta ikilinin izini bulan polisler tarafından yakalanan şaşkın hırsızlar, şimdi şehir hapishanesinde yargılanacakları günü bekliyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)