BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank of Bahrain and Kuwait’de Türkiye atağı----

Bank of Bahrain and Kuwait’de Türkiye atağı

Bank of Bahrain and Kuwait’de Türkiye atağı
20 Haziran 2016 - 13:45 www.finansgundem.com

Bank of Bahrain and Kuwait Türkiye’de açtığı ilk temsilciliğinin müdürlüğüne, Bilgün Gürkan getirildi

Türkiye’deki ilk temsilciliğini, geçtiğimiz günlerde ticaret ve finans merkezi İstanbul’da açan, Bahreyn’in bireysel ve ticari bankacılıktaki lider bankası BBK’in (Bank of Bahrain and Kuwait) Türkiye Müdürlüğü’ne Bilgün Gürkan getirildi.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Bilgün Gürkan, MBA eğitimini ise, Fransa Insead Üniversitesi’nde Yöneticilik dalında yaptı. Eğitiminin ardından, bugüne kadar birçok uluslar arası bankanın ve danışmanlık şirketinin, departman yöneticisi, ülke yöneticisi ve başkan yardımcısı olarak görev yapan Gürkan; BBK’e atanmadan önce, uluslar arası bir danışmanlık şirketinin Türkiye Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Yatırım ve bankacılıktaki 20 yılı aşkın kariyeri süresince, özelleştirme ve altyapı proje finansmanlarını da içeren, büyük hacimli anlaşmaların yanı sıra, birleşme, satın alma ve konsorsiyum çalışmalarının yönetimini de üstlenen Gürkan; geçtiğimiz günlerde tamamlanan BBK Türkiye Temsilciliği’nin kuruluş sürecini de bizzat yönetmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)