BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBalıkesir yerel basınının Süper Lig coşkusu!----

Balıkesir yerel basınının Süper Lig coşkusu!

Balıkesir yerel basınının Süper Lig coşkusu!
05 Mayıs 2014 - 15:04 www.finansgundem.com

Balıkesirspor'un yaklaşık 40 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinin coşkusu, kentteki yerel gazetelerin manşetlerine de taşındı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenen Balıkesirspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselmesi, dün gece kent merkezini bayram yerine çevirdi. Balıkesirliler, yaklaşık 40 yıl sonra gelen Süper Lig'in sevincini geç saatlere kadar coşkuyla kutladı.

Kentteki yerel gazeteler de bu coşkuyu manşetlerine taşıdı. Haberci gazetesi, birinci ve arka sayfayı birleştirerek "Selamun Aleykum biz geldik" manşetiyle okuyucularının karşısına çıktı. Gazetenin haberi, "40 yıllık özlemi binlerce taraftarının önünde bitiren Balıkesirspor, Süper Lig'e merhaba dedi" şeklinde devam etti.

Exspres gazetesi "Süper Balkes", Büyükşehir Merhaba "Sıra Avrupa'da" ve Yeni Gazetem "Bütün şehir süper" başlıklarıyla çıkarken, spor gazetesi Markaj ise "Fetih 2014" manşetine yer verdi. Markaj'ın haberinde, "Beyaz saçlı prens İsmail Ertekin'in aslanları, 'Bu sezon ligde kalsınlar yeter' diyenlere inat, 40 yıl aradan sonra Balıkesirspor'u Süper Lig'e çıkararak, isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmayı başardılar" denildi.
Birlik "İşte Bu", Demokrat "Anlatılmaz yaşanır, Balıkesir yıkıldı", Yeni Haber "Süpersiniz", Yenisöz "İşte şampiyon", Marmara ise Muhemmet Reis'in golden sonra sevinirken gösterdiği "Reis bitti demeden bitmez" fotoğrafı ve "30 yıllık özlem sona erdi" manşetiyle çıktı.


Politika gazetesinin de "O Fener buraya gelecek" başlığına yer verdiği haberinde, "Yeniden Süper Lig'e çıkan kırmızı-beyazlılar tarih yazdı. Balıkesirspor gelecek yıl Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe olmak üzere Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi devleri Atatürk Stadı'nda ağırlayacak" ifadeleri kullanıldı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)