BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlıktan İmamoğlu'nun açıklamalarına yanıt geldi----

Bakanlıktan İmamoğlu'nun açıklamalarına yanıt geldi

Bakanlıktan İmamoğlu'nun açıklamalarına yanıt geldi
14 Ocak 2020 - 21:58 www.finansgundem.com

İmamoğlu'nun 3 metro projesiyle ilgili açıklamalarına Hazine ve Maliye Bakanlığı "Bu yılın Ocak ayında İBB'nin bakanlığımıza sunulmuş ya da reddedilmiş herhangi bir kredi onay talebi olmamıştır" yanıtını verdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki 3 metro projesiyle ilgili "Projeler için bulduğumuz kredileri harekete geçirebilmemiz için Hazine'nin onayı gerekiyor. Ocak ayının ilk haftasında 3 metro hattıyla ilgili bu talebimiz reddedildi" açıklamasına yanıt verdi.

Bakanlık açıklamasında, "Bu yılın Ocak ayında İBB'nin bakanlığımıza sunulmuş ya da reddedilmiş herhangi bir kredi onay talebi olmamıştır" denildi.

İMAMOĞLU ERDOĞAN'A ÇAĞRI YAPMIŞTI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl önce durdurulan metro hatlarını harekete geçirmek için başlattıkları çalışmalar kapsamında kredi buldukları 3 hat için Hazine'den istedikleri onayı alamadıklarını açıklamıştı. Erdoğan'a metro çağrısı yapan İmamoğlu şunları söylemişti:

"Bizim krediyi harekete geçirebilmemiz için Hazine onayı gerekiyor. 3 hatla ilgili bizim bu talebimiz reddedildi Ocak ayının ilk haftası.

"Reddedilmese, biz o kredi imkanlarıyla metro hatlarını çok hızlı harekete geçirebileceğiz. Kredi imkanı var, biz buluyoruz. Sadece istediğimiz bir dokunuş."

Hazine’nin onay vermediği 3 metro hattı belli oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)