BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlardan umut dolu ekonomi paylaşımları----

Bakanlardan umut dolu ekonomi paylaşımları

Bakanlardan umut dolu ekonomi paylaşımları
17 Ağustos 2023 - 01:30 www.finansgundem.com

Ticaret Bakanı , Sanayi ve Teknoloji Bakanı , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı , Türkiye ekonomisini değerlendirdi. Teknoloji Bakanı Kacır, güçlendirmeye yönelik adımlar atılacağını savundu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "TOBB Türkiye Ekonomi Şurası"nı değerlendirdi.

Ticaret Bakanı Bolat, eski adı Twitter olan X sosyal medya platformu hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ilgili bakanlar ile oda ve borsa başkanlarının katılımıyla “TOBB Türkiye Ekonomi Şurası”nı gerçekleştirdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Toplantıda enflasyondan cari açığa, kamuda tasarruf tedbirlerinden yapısal reformlara kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulunduk. Kararlı, sabırlı ve doğru politikalar ile ülkemizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine taşıyacağız.”

BAKAN KACIR: TÜRKİYE'NİN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kacır, X’ten yaptığı paylaşımda, Yılmaz başkanlığında, TOBB’da Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlayan oda ve borsa başkanlarıyla bir araya geldiklerini anımsatarak, “Ekonomimizin büyüme rotasını yatırım, istihdam, üretim ve ihracatla güçlendirmeye yönelik adımlar atacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

TOBB BAŞKANI: İŞ DÜNYASI GELECEĞE DAİR YOL HARİTASI BEKLİYOR

Hisarcıklıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TOBB’un ev sahipliğinde, “TOBB Türkiye Ekonomi Şurası”nı gerçekleştirdiklerini anımsatarak, reel sektörün sıkıntı, talep ve önerilerini, il ve ilçelerdeki beklentileri aktardıklarını bildirdi.

Finansmana erişimin ilk sırada yer aldığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “İş dünyası öngörülebilirlik istiyor, geleceğe dair yol haritası bekliyor. 6 saat süren faydalı, katılımlı ve çözüm odaklı bir toplantı oldu.” ifadesini kullandı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Finansmana erişimde büyük zorluk yaşıyoruz

 

Ticaret Bakanlığı'ndan piyasa bozucu ithalat açıklaması

 

Ticaret Bakanı Bolat, Afganistan Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı ile görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)