BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlar Kurulu toplanıyor----

Bakanlar Kurulu toplanıyor

Bakanlar Kurulu toplanıyor
18 Kasım 2013 - 00:29 www.finansgundem.com

Kabine, Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanacak. Dışişleri Bakanı Davutoğlu, ABD'de Kerry ile buluşacak. Hazine'den tahvil ihracı ihalesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, güven mektubu sunacak Küba Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals ile Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Genel Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (Ankara/14.30/16.00)

Anayasa Uzlaşma Komisyonu, TBMM Başkanı Cemal Çiçek başkanlığında toplanacak.(TBMM/14.00)

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplanacak. - Erdoğan, partisinin genel merkezdeki MYK toplantısına katılacak.(Ankara/11.00/18.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Merkez Yürütme Kurulu üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya gelecek. (Ankara/ 19.30)
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüşecek, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. Davutoğlu, ABD Savunma Bakanı Hagel ile bir araya gelecek, Kongre'de görüşmeler yapacak ve düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsünde konferans verecek. (Washington)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Hidromek AŞ'nin yurt dışı yatırımına ilişkin imza törenine katılacak. (Ankara/09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Uluslararası Enerji Ajansı  İcra direktörü Maria Van Der Hoeven ve Fransa Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri ile görüşecek, AREVA merkezini ziyaret edecek, EXPO resepsiyonuna katılacak. (Paris)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dünya Prematüre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılacak. (Ankara/09.30)

 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (TBMM/11.00)



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, başkanı olduğu Kudüs Tahkim Merkezi’nin resmi açılışını yapacak. (Kudüs)

TÜİK, eylül ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini yayımlayacak. (Ankara/10.00)

Hazine Müsteşarlığı, 5 ve 10 yıl vadeli 2 tahvilin ilk ihracının ihalesini gerçekleştirecek.(Ankara)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)