BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Yerlikaya: Kilise saldırısıyla ilgili 47 kişi gözaltına alındı----

Bakan Yerlikaya: Kilise saldırısıyla ilgili 47 kişi gözaltına alındı

Bakan Yerlikaya: Kilise saldırısıyla ilgili 47 kişi gözaltına alındı
29 Ocak 2024 - 01:14 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Santa Maria Kilisesi'ne yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, ''30 ayrı adrese baskın düzenlendi ve şu ana kadar 47 kişi gözaltına alındı. Zanlıların DEAŞ'lı olduklarını değerlendiriyoruz'' dedi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Santa Maria Kilisesi'nde düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin "Gün boyu emniyet mensuplarımız 30'dan fazla baskın düzenledi. 47 şahıs gözaltına alındı. Bu zanlıların DEAŞ'lı olduklarını değerlendiriyoruz" dedi.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

Kiliseye saldırıda Tuncer Cihan isimli vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Menfur saldırı sonrası emniyetimiz kapsamlı bir çalışma başlattı. 30 ayrı adrese baskın düzenlendi ve şu ana kadar 47 şahıs gözaltına alındı.

Cinayet zanlısı her iki kişi de yakalandı. Her ikisinin de yabancı uyruklu olduğunu ifade etmek istiyorum biri Tacikistan'lı diğeri Rusyalı olan bu iki yabancı uyruklu. DEAŞ'lı olduklarını değerlendiriyoruz.

Şunun altını çizmek istiyorum değerli basım mensupları medeniyetimizin baş tacı İstanbul'umuz farklı dinlere mezheplere asırlardır ev sahipliği yapmaktadır yapmaya da devam edecektir.

Biz Türkiye'nin huzuru diyoruz ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara teröristlere ve onların işbirlikçilerine ulusal olsun uluslararası olsun suç odaklarına birlik ve beraberliğimize kast edenlere asla ama asla göz açtırmayacağız.

''TERÖRÜN HER TÜRÜYLE MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR''

Hayatını kaybeden vatandaşımıza ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum ve son olarak başta bölücü tören örgütü olmak üzere terörün her türlüsüyle mücadele ediyoruz.

Kiliseye silahlı saldırıyı düzenleyen zanlılar yakalandı

 

Erdoğan'dan kilise cemaatine başsağlığı mesajı

 

Siyaset dünyasından kilise saldırısına tepki yağdı!

 

İstanbul'da Santa Maria Kilisesi'ne silahlı saldırı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)