BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Yerlikaya: 'Germiciler' suç örgütü çökertildi!----

Bakan Yerlikaya: 'Germiciler' suç örgütü çökertildi!

Bakan Yerlikaya: 'Germiciler' suç örgütü çökertildi!
16 Kasım 2023 - 09:51 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Germiciler' adıyla anılan organize suç örgütüne karşı gerçekleştirilen operasyonda, örgüt elebaşı Hakan Germici de dahil olmak üzere 10 şüphelinin tutuklandığı bilgisini paylaştı.


Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, organize suç örgütleriyle mücadele kapsamında Muğla'da 'Kafes' kod adlı operasyon yapıldığını açıkladı.

Buna göre; Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda, elebaşılığını Hakan Germici ve kardeşi Erdem Germici'nin yaptığı 'Germiciler' organize suç örgütü çökertildi. Elebaşları ile beraber toplam 15 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda silah, sahte tapu, dijital materyal ve suç geliri para ele geçirildi. Hakan Germici ile beraber 10 şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Örgüt üyelerinin, kendilerine ait olmayan ev, iş yeri, taşıt ve eşyaları sahte belgelerle internet üzerinden satışa çıkararak 'nitelikli dolandırıcılık' suçunu işledikleri tespit edildi. Bunun yanı sıra silah ticareti de yapan örgütün elebaşı Hakan Germici'nin toplam 31 suçtan kaydı bulunduğu belirlendi.

Polat çifti bir suçtan daha tutuklandı!

 

Candan kardeşlerin ifadeleri: 2 milyon yerine yanlışlıkla 12 milyon TL yazmış!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)