BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Yanık: Çocukların yeri ailelerin yanıdır----

Bakan Yanık: Çocukların yeri ailelerin yanıdır

Bakan Yanık: Çocukların yeri ailelerin yanıdır
25 Temmuz 2021 - 19:13 www.finansgundem.com

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Tüm ailelerimize çağrımdır; çocukların yeri ailelerin yanıdır, okuldur. Onların çocukluğunu yaşayabilmesine engel olunmasına ve eğitim hayatından koparılmalarına asla göz yummayız" dedi.

Bakan Derya Yanık, Twitter'daki hesabından, Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, ailesinin kendisini zorla evlendireceği gerekçesiyle bulunduğu binanın çatısına çıkıp daha sonra ikna edilerek devlet koruması altına alınan B.H. (16) adlı genç kıza ilişkin haberi paylaştı. Yanık, paylaşım ile birlikte, "Erken yaşta ve zorla evlilikler kanunlarımızca açıkça yasaklanmış olmasının yanı sıra çocuklarımızın sosyal, fiziksel, bilişsel ve psikolojik gelişimi üzerinde yetişkinlik döneminde etkileri devam edebilecek ve onarılması güç yaralar açmaktadır. İllerimizde yürürlüğe koyduğumuz Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele Acil İl Eylem Planlarımız ile evlatlarımızın bu travmaya maruz kalmasının önüne geçmek için ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşları ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm ailelerimize çağrımdır; çocukların yeri ailelerin yanıdır, okuldur. Onların çocukluğunu yaşayabilmesine engel olunmasına ve eğitim hayatından koparılmalarına asla göz yummayız" ifadesini kullandı.

İnternette evlilik vaadiyle dolandırıcılık!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)