BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Uraloğlu’ndan Elon Musk’a teşekkür----

Bakan Uraloğlu’ndan Elon Musk’a teşekkür

Bakan Uraloğlu’ndan Elon Musk’a teşekkür
28 Ekim 2023 - 23:23 www.finansgundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, uydu bağlantısı desteği için Elon Musk'a teşekkür etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elon Musk'a Gazze’deki uluslararası yardım kuruluşlarına uydu bağlantısı desteği için teşekkür etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"Sayın Elon Musk, Starlink uydularınızın, Gazze’deki uluslararası yardım kuruluşlarına uydu bağlantısı desteği için teşekkür ediyorum. Gazze’de yaşanan insanlık dışı muameleye sessiz kalmayacağız.”

Sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetleri kesik

Elon Musk, sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Gazze'deki uluslararası tanınmış yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını açıklamıştı.

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerini tamamen kesmesinin ardından X sosyal medya platformundaki yüzlerce kullanıcı insani yardım koordinasyonu için Starlink uydu sisteminin hizmete sunulmasını talep etmişti.

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP) İcra Direktörü Cindy McCain, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, "Gazze'de iletişimin kesilmesiyle hayat kurtaran gıda yardımımız da durma noktasına geldi. Çalışanlarımıza, ortaklarımıza ya da bize güvenen kişilere ulaşamıyoruz. İnsani yardım için sürdürülebilir erişim ve operasyon yapma imkanına acilen ihtiyacımız var. Her geçen dakika önemli" ifadelerini kullanmıştı.

İsrail: Elon Musk’la mücadele edeceğiz

 

Elon Musk: İran savaş istiyor!

 

Elon Musk: Tüm dünya savaşa doğru gidiyor