BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Soylu'dan yayla itirafı----

Bakan Soylu'dan yayla itirafı

Bakan Soylu'dan yayla itirafı
27 Ekim 2017 - 00:06 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Soylu "Şehrimizin doğasına zarar verdik mi? Evet verdik. Bu bizim sorumluluğumuzdur. Yaylalarımızdaki bu kaçak yapılaşmayı ortadan kaldırabilmek için her şeyi yapıyoruz" dedi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen "Trabzon'un Fethinin 556. Yıl Dönümü ve 9'uncu Trabzon Tanıtım Günleri"nin açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin her yerinde ayrı bir asalet olduğunu söyledi.

Soylu, Trabzon'un kendilerine verdiği heyecan, coşku ve cesaretin, Türkiye'nin bugün tam olarak ihtiyaç duyduğu şey olduğunu dile getirerek, şehrin, ecdadından aldığı değerleri geleceğe taşıyan bir şehir olduğunu vurguladı.

Bakan Soylu, Trabzon'u her alanda hak ettiği yere taşımak için bazı adımları atmak zorunda olduklarını vurguladı.

Şehrin cennet gibi bir tabiata sahip olduğunun altını çizen Soylu, "Şehrimizin doğasına zarar verdik mi? Evet verdik. Hemşehrilerimiz yazın yaylalara gidiyorlar. Bize bırakılan yaylaları maalesef gelecek nesillere bırakamamanın hüznü ve ızdırabı içerisindeyiz. Çok net söylüyorum. Bu bizim sorumluluğumuzdur. Arkadaşlarımızla birlikte karar verdik. Epey zamandan beri yaylalarımızdaki bu kaçak yapılaşmayı ortadan kaldırabilmek için her türlü riski alan ama gelecek nesillerimize güzel bir doğa bırakacak bir anlayışı gerçekleştirmek için her şeyi yapıyoruz. Bunu da açık açık deklare ediyoruz ve edeceğiz. 'Uzungöl'ün bugünkü halinden memnun musunuz?' diyenlere 'Memnunuz' diyemiyoruz. Belediye başkanımız burada. Hep beraber aynı derdi, ızdırabı yaşıyoruz." diye konuştu.

Yaylalara büyük evlerin yapılmasını eleştiren Soylu, şunları kaydetti:

"Bize biraz müsaade edin. Planlamamızı iyi yapalım. Buralar bizim geçmişte olduğu gibi gelecekte de en önemli güzelliklerimiz olacaktır. Hava fotoğraflarını görseniz, az bile konuştuğumu değerlendirirdiniz. Bir kararlılıkla orayı tabiatın, güzelliğin tüm dünyaya açılan bir penceresi haline getirmek için çaba sarfediyoruz. Özellikle büyükşehirlerde olan hemşehrilerimize ifade etmek istiyorum; arkadaşlarınız, dostlarınız böyle bir girişimde olacaksa onları bir müddet durdurun. Çünkü bu, geçmişten kalan mirasımızı geleceğe götürme konusundaki önemli bir sorumluluğu, bu neslin taşıyabilmesi anlamında önemli bir sınavımızdır."

"Trabzon Türkiye'nin çimentosudur"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan da MHP'nin, Türkiye'nin birliği, beraberliği ve devletin varlığının teminatı olan temel değerlere bağlı olarak siyaset yapmaya devam ettiğini söyledi.

Güzel bir etkinlikte bulunduklarını dile getiren Adan, "Trabzon'un fethiyle Anadolu'nun bir sürü vilayetinin milli bir müktesebata kavuştuğunu biliyoruz. Ama uzun yıllardır İstanbul'da siyaset yapan biri olarak, bana, 'Trabzon'u tarif edin ve bir gazeteye başlık yapacaklar' deseler, 'Trabzon Türkiye'nin çimentosudur' derim. Bu güzel toplantının, milletimizin birliğine, devletimizin yüceliğine, daha adaletli bir Türkiye'ye, dünyaya barış getirmesine vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek etkinliğin açılışı gerçekleştirildi.

Bakan Soylu, daha sonra stantları gezdi.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir27 Ekim 2017 23:38

    bu beyanın ardından trabzon sizinle gurur duyuyor diye bağırmışlardır herhalde

  • misafir27 Ekim 2017 23:34

    özür yarışmasını bakalım kim kazanacak.

  • misafir27 Ekim 2017 20:34

    o trabzonlu sana hala oy veriyorya ne konuşursan konuş sonuna kadar haklısın.çünkü hepimiz hakediyoruz

  • vatandaş27 Ekim 2017 10:20

    Bunları görende muhalfet sanır. Çevre bakanı vb. ortamı o kadar rahat buluyorki saçma sapan konuşma hakkını bile kendinde buluyorlar. Şehirleri bitiren bu bakanlık, termik santrallar ile insanımızı ve doğamızı mahveden bakanlıkla el ele.

  • yorumcu yorummer27 Ekim 2017 10:06

    abi tam yorum yazarken ekran yenilendi. var mı böyle bir şey :) tüm yazdıklarım gitti.

  • Mehmet furtub27 Ekim 2017 07:53

    Yap yap aldatıldık de,hata ettik ama düzelteceğiz de.Ne bu be yapboz mu?Bi gidin be!Siz yaptıklarınız sizi cehenneme götürür.Çek git be,kalk git.

  • Bir oy ugruna yarab ne güneşler batıyor27 Ekim 2017 00:53

    Bizde bir atasözü vardır . imam ..... cemaat ..... Eee reyiz istanbula ihanet ederse bakan yaylalara ihanet etmiş çokmu ? Yahu bir türlü anlatamadık akp nin amacı ülkeyi iyi yönetmek değil anlattıkları gibi batı ile düşman da değiller. Osmanliyi yenilikciler yıktı bir yenilikçi gurupta akp 2019 seçimlerinde daha önce başka partilerden gelmiş hiç kimseyi aday göstermeyecek. Erdoğan tek başına siyasi, askeri, yargıyı , bürokrasiyi, parti içi muhalefeti , emniyeti , terör örgütlerini ve bütün dış mihrakları bertaraf edecek gücü nerden buldu acaba ??? ALLAH İNSANA AKIL VERDİ DÜŞÜNSÜN DİYE VE DİL İHSAN ETTİ KONUŞSUN DİYE VE KURANI GÖNDERDİ OKUSUN VE ÖĞRENSİN DİYE. DİN İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN EN ÇOK KULLANILAN YÖNTEMDİR.

  • oldu27 Ekim 2017 00:21

    sende özür diledin affettik seni tmm büyütme okadar