BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Şimşek: Yatırımcılar Türkiye'ye büyük ilgiyle yaklaşıyorlar----

Bakan Şimşek: Yatırımcılar Türkiye'ye büyük ilgiyle yaklaşıyorlar

Bakan Şimşek: Yatırımcılar Türkiye'ye büyük ilgiyle yaklaşıyorlar
15 Aralık 2023 - 11:00 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Haberleşme, finans, enerji, sağlık, turizm, otomotiv ve tekstil sektörlerinden yatırımcılar, Türkiye'nin büyüme potansiyeline büyük ilgiyle yaklaşıyorlar" dedi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İspanya'da gerçekleştirilen uluslararası yatırımcı toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şimşek, "Hem birebir görüşmelerimizde hem de geniş yatırımcı toplantılarımızda programımız ve sonuçları büyük bir merakla takip edildi." dedi.

X üzerinden açıklamalarda bulunan Şimşek, şunları söyledi;

Uluslararası yatırımcı toplantılarımız İspanya’da devam ediyor.

Dünyanın önde gelen finans kuruluşlarından BBVA'nın ev sahipliğinde, küresel ölçekte etkili İspanya merkezli 2 trilyon dolar büyüklüğündeki şirketlerin ve finans sektörünün yöneticileriyle yaptığımız görüşmeler çok verimli geçti.

Haberleşme, finans, enerji, sağlık, turizm, otomotiv ve tekstil sektörlerinden yatırımcılar, Türkiye'nin büyüme potansiyeline ve sunduğu fırsatlara büyük bir ilgiyle yaklaşıyorlar.

Hem birebir görüşmelerimizde hem de geniş yatırımcı toplantılarımızda programımız ve sonuçları büyük bir merakla takip edildi.

Orta Vadeli Programımız, ülkemize yönelik yatırım iştahının canlanmasına ve uluslararası yatırımların artmasına önemli katkılarda bulunacak.

Bakan Şimşek: Büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı

 

Şimşek: Firmaların finansmana erişimini kolaylaştırdık

 

Şimşek: En büyük dezavantajımız ticaret ortaklarımızdaki zayıf talep

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal İnci15 Aralık 2023 22:40

    Demokrasi ve hukukun işlemediği ülkeye, yatırım için kimse gelmez. Vatandaş olarak ben yarınımdan endişeliyken yabancı nasıl gelsin?