BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Pekcan'dan maske açıklaması----

Bakan Pekcan'dan maske açıklaması

Bakan Pekcan'dan maske açıklaması
01 Nisan 2020 - 11:49 www.finansgundem.com

Bakan Pekcan, maske üretiminde bir sıkıntı olmadığını ve üretimin istenilmesi durumunda iki katına çıkarılabileceğini söyledi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, maske üretiminde bir sıkıntı olmadığını ve üretimin istenilmesi durumunda iki katına çıkarılabileceğini söyledi. Pekcan konuşasında şu açıklamalara yer verdi:

"Biz maske üreticisi bir ülkeyiz. Koruma önlemleri vardı, kaldırdık. 1 milyar 300 milyon ve şu anda bunu da iki katına çıkarabiliriz. İlk anda fahiş fiyatlar için devreye girdik. 3 Mart’ta 13 firmadan 9’una fahiş fiyat cezası kesildi. 281 firmanın 191’ine ceza kesildi. Afişe etmedik, ayın ikisinde Reklam Kurulunun gerekçeli kararı firma isimleriyle birlikte yayınlanacak.

Biz maske üreticisi ve ihracatçısı bir ülkeyiz. Fahiş fiyatla maske satanları cezalandıracağız. Önce iç talepler karşılansın diye ön izne bağladık. Sağlık Bakanlığına sıkıntı çıkarmayan, fahiş fiyat uygulamayan firmalarımızın da önünü kapatmamalıyız. İnşallah pandemi geçecek, firmalarımız bu pazarlarda olmaya devam edecekler.

(NTV)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)