BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Pakdemirli: Tarımsal kredi borçları yapılandırılacak----

Bakan Pakdemirli: Tarımsal kredi borçları yapılandırılacak

Bakan Pakdemirli: Tarımsal kredi borçları yapılandırılacak
22 Şubat 2019 - 10:57 www.finansgundem.com

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri’nden kullandırılan tarımsal kredi alacaklarından, borçları takibe düşen ve afetler nedeniyle borçları ertelenen üreticilerin tarımsal kredi borçları yapılandırılacak" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli çiftçilere yeni müjdesini verdi. Dün mazot ve gübre destek ödemelerinin bugün itibariyle başlayacağını duyuran Pakdemirli, tarımsal kredi borçlarının da yapılandırılacağını söyledi.

Pakdemirli, "Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri’nden kullandırılan tarımsal kredi alacaklarından, 31 aralık 2018 itibarıyla borçları takibe düşen ve afetler nedeniyle borçları ertelenen üreticilerin tarımsal kredi borçları yapılandırılacak" dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı22 Şubat 2019 12:46

    sen 2018 de  niye vermedin çiftçinin parasını 2019da oda şubat ayının sonunda ödüyorsun sonra öğünüyor, sun ..çiftçimizde yanar döner kimse demiyor zamanın ,da öde diye.süt zammını yapmadın 3 ay geçirdin ne oldu ne aldın puanmı yani dürüst olun .saygılar.

  • waybe22 Şubat 2019 12:11

    normal devletin bankasnın yapabileceği basit bir işlemi koskoca bakan yapması garip ? bakanlık makamından daha reel ve kılcal damarlar ainen çözümler, teşvikler, destekler beklerdim. elkaldır/el indır yasa geçir. bunlar basit şeyler. oyun kurallarını değiştirmek tribünden çok kolaydır. klup başkanısan yeri geldiğinde oyuncunun kişisel hayatı, ailesinin sorunları, kilübün bütçesi, oyuncuların paralarını zamanında alamsı gibi kritik noktalra değinmelisin. bu işler trışka işler. bakanlıgı kapatın gitsin bu işleri bakanlık olmadanada devlet yapabilir anlata bildim mi ? olayın kokene inmeliler