BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Al-Falih ile görüştü!----

Bakan Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Al-Falih ile görüştü!

Bakan Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Al-Falih ile görüştü!
03 Mart 2024 - 14:48 www.finansgundem.com

Bakan Bolat, görüşmede ülkeler arasındaki yatırım olanaklarını ve işbirliği potansiyelini ele aldıklarına işaret ederek bu doğrultuda belirledikleri ortak hedefleri istişare ettiklerini belirtti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ekonomik bağların daha da güçlenmesine, karşılıklı yatırımların artırılmasına yönelik çalışmaları güçlü şekilde sürdüreceklerini bildirdi.

Bakan Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Suudi Arabistan programı kapsamında ilk olarak Yatırım Bakanı Halid el-Falih ile bir araya geldiklerini aktardı.

Görüşmede, ülkeler arasındaki yatırım olanaklarını ve işbirliği potansiyelini ele aldıklarına işaret eden Bolat, bu doğrultuda belirledikleri ortak hedefleri istişare ettiklerini belirtti.

Bolat, el-Falih ile müteahhitlik, turizm, imalat sanayisi, gıda ve sürdürülebilir kalkınma gibi birçok alandaki yatırım ve işbirliği fırsatlarını konuştuklarını bildirerek, "Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ekonomik bağların daha da güçlenmesine, karşılıklı yatırımların artırılmasına yönelik çalışmalarımızı güçlü şekilde sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Suudi Arabistan Kalkınma Fonu ile 55 milyon dolarlık kredi anlaşması

 

Suudi Arabistan'dan ABD vetosu sonrası BMGK'da reform çağrısı

 

Suudi Arabistan'dan Çin’e 6.4 milyar dolarlık petrokimya yatırımı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)