BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Mehmet Şimşek'ten o aileye ziyaret----

Bakan Mehmet Şimşek'ten o aileye ziyaret

Bakan Mehmet Şimşek'ten o aileye ziyaret
06 Aralık 2014 - 14:31 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya'da tacizlerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Tuğçe'nin ailesini ziyaret etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya'nın Offenbach kentinde Sırbistan kökenli bir genç tarafından darbedilmesi sonucu beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 22 yaşındaki Tuğçe Albayrak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

YANINIZDAYIZ MESAJI

Londra’da yabancı yatırımcılarla görüştükten sonra dün Frankfurt'a gelen Şimşek, Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici ile Albayrak ailesinin Main-Kinzig kentine bağlı Gelnhausen ilçesindeki evini ziyaret etti.

Bakan Şimşek, Tuğçe Albayrak'ın babası Ali Albayrak ve annesi Sultan Albayrak'a baş sağlığı diledi.

Olayı başından beri yakından takip ettiklerini ifade eden Şimşek, bundan sonra da Albayrak ailesine yanlarında olduklarını söyledi. Şimşek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da selamını ve baş sağlığı dileklerini aileye iletti.

TUĞÇE GURUR KAYNAĞI OLDU

Ziyaretin ardından açıklama yapan Şimşek, Tuğçe'nin, sadece Türkiye ve Almanya'da değil, sergilediği davranışla tüm dünyada çok ciddi bir sempati topladığını, gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Mehmet Şimşek, "Tuğçe, saldırıda hayatını kaybetmeseydi öğretmen olacaktı. Belki 30-40 yıl boyunca vereceği dersi insanlığa birkaç gün içinde verdi. Çok metanetli bir aile. Tuğçe dünyaya insanlığın ölmediğini gösterdi. Onunla sadece Türkiye ve Almanya değil bütün dünya gurur duydu" diye konuştu.

Bakan Şimşek, yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından evden ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)