BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan sağlıkta şiddet açıklaması----

Bakan Koca'dan sağlıkta şiddet açıklaması

Bakan Koca'dan sağlıkta şiddet açıklaması
20 Ağustos 2023 - 20:01 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gaziantep'te hasta yakınlarınca darbedilen sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Koca, Sağlıkta Şiddete Karşı Eylem Planının yakında uygulamaya alınacağını söyledi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlıkta Şiddete Karşı Eylem Planının yakında uygulamaya alınacağını söyledi. Bakan Koca, "Sağlıkta şiddeti, yasa, tedbir ve toplumsal sağduyu ile yeneceğiz" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Gaziantep'te hasta yakınlarınca darbedilen sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir doktorun tehlike arz edecek şekilde yaralandığını belirten, Bakan Koca, 1 kişinin tutuklandığı olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Gaziantep’teki bir özel hastanede, hasta sebebiyle hemşirelere sözlü ve fiziki müdahale ile başlayan şiddet olayı, hasta yakını kalabalık bir grubun hastaneye gelmesiyle büyüdü. Bir hekim arkadaşımız durumu tehlike arz edecek düzeyde yaralandı, bir görevli darp edildi. Arkadaşlarımıza tüm sağlık çalışanları adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Olay sebebiyle 1 kişi tutuklanmıştır. Diğer saldırganlar hakkında adli süreç ve soruşturma devam ediyor. Adalet, sağlıkta şiddet olaylarına karşı yapılan düzenlemeler doğrultusunda gereken dersi verecek, buna inancımız tamdır. Bakanlığımızın Sağlıkta Şiddete Karşı Eylem Planı büyük bir ciddiyetle yakında uygulanmaya konacak. Sağlıkta şiddeti, yasa, tedbir ve toplumsal sağduyu ile yeneceğiz."

Milli Eğitim, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet'e 13 bin metrekarelik arsa bağışı

Bakan Koca’dan sağlık çalışanlarının taban ücretiyle ilgili açıklama

Diyarbakır'da 112 Acil Sağlık ekibi saldırıya uğradı

Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına mektup

Sağlıkçının elmacık kemiğini kıran hasta yakınına hapis cezası

Sağlık Bakanlığı ve AKOM'dan sıcaklık uyarısı: Dışarı çıkmayın