BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca 1195 vaka sayısını açıklarken Caddebostan'ın hali----

Bakan Koca 1195 vaka sayısını açıklarken Caddebostan'ın hali

Bakan Koca 1195 vaka sayısını açıklarken Caddebostan'ın hali
13 Haziran 2020 - 02:26 www.finansgundem.com

Yetkililerin günlük vakaların yeniden binin üzerine çıkacağı uyarıları sonunda gerçekleşti. Bakan Koca son gün 1195 kişinin virüse yakalandığını açıkladığı anlarda Caddebostan sahilindekiler ise adeta koronaya meydan okudu


1 Haziran itibariyle birçok alanda 'yeni normalleşme'ye geçilirken toplumun büyük bölümünce normalleşmenin sınırılarının zorlanması sonunda korkulan rakamlara ulaşılmasına yol açtı.

Başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere tüm yetkililer, günlerdir 900 - 1000 bandında takılı kalan günlük yeni vaka sayısının her an binin üzerine sıçrama yapabileceği uyarısını yaptı. Ancak bu uyarılar, toplumun büyük bölümü tarafından dikkate alınsa da diğerleri tarafından ciddiye bile alınmadı.

Maske, sosyal mesafe ve hijyen olarak açıklanan yeni dönemin kurallarına uymayanlar sosyal hayat içinde tehdit olmayı sürdürdü.

Ve sonunda korkulan rakamlarla Cuma günü akşam yapılan açıklamada yüz yüze geldik. Yeni vaka sayısı tam 1195 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın rakamlarla ilgili açıklamayı yaptığı anlarda Caddebostan sahilinden objektiflere takılanlar ise günlük vaka sayısının neden bini aştığını net bir şekilde gösteriyordu.

Gençlerin uğrak yeri olan Caddebostan Sahili'nde akşam saatlerinde başlayan yoğunluk dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal mesafe diye bir endişeleri olmayanların çoğunda maske de takılı idi. Maske taşıyanlar ise bunu sadece bir aksesuar olarak sergiliyordu. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)