BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Kacır, emekçilerle bayramlaştı----

Bakan Kacır, emekçilerle bayramlaştı

Bakan Kacır, emekçilerle bayramlaştı
28 Haziran 2023 - 14:07 www.finansgundem.com

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, bayramda üretimlerini sürdüren fabrikaları ziyaret edip, emekçilerle bayramlaştı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Pendik'teki cam fabrikası ile Kocaeli Dilovası'ndaki demir çelik fabrikasını ziyaret etti. Kacır'a, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Ahmet Yozgatlıgil, Kocaeli Valisi Serdar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Pendik Kaymakamı Hülya Kaya eşlik etti. Kacır, tesislerdeki yetkililerden bilgi aldı. Bayramda alın teri dökmeye devam eden çalışanlar ile bir araya gelmek istediklerini belirten Bakan Kacır, "Emekçilerimizin bayramını tebrik etmek istedik. Bir cam eşya üreticimize ve bir de demir çelik üretim tesisimize ziyarette bulunmuş olduk. Türkiye'miz her iki sektörde de dünyanın önde gelen üreticilerinden" dedi.

Bakan Kacır, Türkiye'nin düz cam üretiminde Avrupa'nın birincisi, dünyanın beşincisi olduğunu söyleyerek, "Demir çelikte de Avrupa'nın en büyük birinci ya da ikinci üreticisi oluyoruz. Yine dünyanın en büyük yedinci üreticisi konumundayız. Tabii bu sektör özellikle karbon emisyonlarının azaltılmasında da büyük bir dönüşüm içerisinde" ifadelerini kullandı. 

Bakan Kacır, demir çelik tesislerinin nitelikli çelik üretimi konusunda son yıllarda yatırımlarını hızlandırdığına dikkat çekerek, "Biz, bütün bu süreçlerde yatırımcılarımızın yanında olmaya, alın teri döken emekçilerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Rabbimden tüm emekçilerimize, tüm çalışanlarımıza, tüm girişimcilerimize ve aziz milletimize nice güzel bayramlar yaşatmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kacır, işçilerin bayramını tebrik ederek, onlara baklava ikram etti.

TIR şoförleri Kapıkule'de bayramlaştı

 

Bayramda hava nasıl olacak

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)