BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Görmez'den çocuk cesedi tepkisi----

Bakan Görmez'den çocuk cesedi tepkisi

Bakan Görmez'den çocuk cesedi tepkisi
02 Eylül 2015 - 22:06 www.finansgundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Akdeniz sahillerine vuran çocuk cesetleri vicdanlarımızın cesetleridir" dedi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Bodrum'da kaçak yollardan yurt dışına çıkmaya çalışırken içinde bulundukları botun batması sonucu cansız bedenleri kıyıya vuran Suriye uyruklu çocukların görüntüleri üzerine, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımda bulundu. 

Akdeniz'in sadece bir "mülteci mezarlığına" değil, aynı zamanda "vicdan ve merhamet mezarlığına" dönüştüğünü kaydeden Görmez, "Göçmen mezarlığına dönüşen Akdeniz, vicdan mezarlığına dönüşmesin diye ses verelim. Çocuk cesetleri sahillere vurdu, vicdanlar ne zaman uyanacak" ifadesini kullandı.  

Görmez, "Akdeniz sahillerine vuran çocuk cesetleri bombalardan kaçarken, dalgaların boğup sahile attığı bedenler, vicdanlarımızın cesedidir aslında" ifadelerine yer verdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan tekne ve botun batması sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetmişti.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ffsd02 Eylül 2015 23:17

    hep kacakcılar kazanacagına siz kazanın

  • ffsd02 Eylül 2015 23:17

    ya anlamadıgım şu surıyeliler gitmek istiyor biz aman gitmeyin diye geritopluyoruz.gitmek mi istiyorlar sizde güvenli olarak yunanistana bunları sevkedin.bedava götürün ülkemizden gitsinler