BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Fidan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile görüştü----

Bakan Fidan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile görüştü

Bakan Fidan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile görüştü
23 Aralık 2023 - 22:32 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü. İkili görüşmede Gazze’deki son durumu ve İİT ve Arap Ligi Temas Grubu’nun önümüzdeki dönemdeki faaliyetlerini ele aldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile bugün bir telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmede, Gazze’deki son durum ve insani yardım konusunda BM Güvenlik Konseyi tarafından kabul edilen karar tasarısı değerlendirildi.

Dışişleri Bakanı Fidan, insani yardım faaliyetlerinin en etkin biçimde yürütülmesi için azami çaba gösterilmesinin önemine değinmiş, öte yandan ateşkes hedefinden uzaklaşılmaması gerektiğine, nihai hedefin ise bölgede kalıcı barışın sağlanması ve Filistin devletinin kurulması olduğuna dikkat çekti.

Ayrıca görüşmede, İİT ve Arap Ligi Temas Grubu’nun önümüzdeki dönemdeki faaliyetleri de ele alınmış, Gazze’de yaşanan insani trajedinin uluslararası toplumun gündeminde tutulması yönündeki ortak çabaların sürmesi konusunda mutabık kalındı.

Dışişleri Bakanı Fidan yeni büyükelçilere görevlerini tebliğ etti!

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Bakan Fidan, Kanada'da resmi temaslarda bulundu

Blinken'dan mevkidaşı Fidan ile görüşmesine dair açıklama

Bakan Hakan Fidan Kanada'da

Fidan: Gazze konusunda artık ABD yalnız kaldı